du gör mig arg!


jävla jävel jag har har på jobb, nästa gång hon lägger sig i då ryker det. ingen kör över mig - så det så!

vet ni vad? just nu sitter jag och väntar på att oscar ska kliva in genom dörren för det gör han snart. längtar rumpan av mig!

imorgon drar jag, johanna och monica till ullared. upp kl 5. hemskt! men vad gör man inte för lite shopping!


aja, ska försöka bli på lite bättre humör nu. kan ju inte vara arg när oscar kommer hem!



hajhaj!

rubrik


igår somnade jag på soffan lite efter nio, känns ganska loffigt. men ack så trött jag var.
snart ska jag gå till bussen som tar mig till jobb, jobbar 11.10 - 18.25. skulle egentligen slutat 16.00 men dom frågade om jag ville jobba längre och självklart tackar inte jag nej till det en söndag  - tacka fan för OB.

idag är det faktiskt en underbar dag, för idag kommer oscar hem från idre. har saknat honom så sjukt mycket så jag ska krama ihjäl honom ikväll!


nej, dags att gå till bussen!



en aning trött!


kom hem från jobb för drygt en timme sen. idag har det vart sjukt mycket folk på jobb. och jag har bara haft strul i min kassa. varför har man alltid sånna dagar när man är halvbakis/bakis?

är så sjukt trött, så jag har faktiskt släckt ner och bäddat ner mig i soffan framför alla spritflaskor som jag inte orkar plocka undan idag. undrar om jag hinner städa upp här innan oscar kommer hem från idre imorn. hoppas det.

skrev ett inlägg i morse och jag glömde faktiskt skriva att linda och david också var hos mig igår. förlåt linda för att jag glömde skriva det.


aja, men nu säger jag väl godnatt!



mornmorn!


då har man nästan precis vaknat upp från gårdagens fylla, härligt! och snart ska man bege sig till jobb, det är mindre härligt.

var som sagt fest hos mig igår, det var jag, malin, johanna, daniel, daniel + deras tjejkompis, louise, carro, henke och micha.
det ballade väl ur som vanligt, en granne som klagade på musiken och på folket som stog ute på balkongen. men sånt hör väl till när det är fest?













fler bilder kommer läggas ut på facebook så fort micha (killen med randig tröja)  godkänt bilderna på honom, han är lite fåfäng sa han.

nej, dags att klä på sig och ta bussen till jobb!




fest ikväll då!


har städat och diskat hela dagen, bara för att det ska vara fint för folket som kommer ikväll. för ikväll är det fest som står på schemat.
kommer nog bli väldans trevligt, förutom att man måste ta det lugnt eftersom det är jobbedag imorgon.

just nu sitter jag och väntar på att malin ska komma, hon sa att hon skulle vara här vid 15-tiden. så ska vi käka lite, fixa oss, osv.


men hejhopp så länge!

"you had me at hello"



har ni sett "jerry mcguire" filmen med tom cruise? det är ju där "you had me at hello" kommer från.
tycker iaf att den mening stämmer överens med hur jag känner för oscar.

kommer ihåg när vi träffades första gången, det är väl 4-5 år sen. när jag bodde i tranarp. oscar hade vart på studentfest med min bror & gänget.
min bror väckte mig tidigt för att berätta att oscar var där, så jag gick upp för att säga hej. var lagom förkyld, ruffsigt hår och sledna mjukiskläder.
kommer ner i köket och där satt han och vi sa bara "hej" till varandra. sen gick jag där ifrån. men redan där föll jag för honom. han var snyggingen i mitt kök som jag inte visste namnet på.

you had me at hello

hatar detta!


hatar seriöst att vara själv. ligger just nu på soffan med datorn i famnen och har tvn på "jimmy kimmel live".
men jag får panik på att vara själv, det värsta av allt är att sova själv i den gigantiska sägen för nu känns sängen så sjukt stor. så i natt ska jag sova på soffan, den är lite mindre.

idag har jag jobbat, jag har vart riktigt irreterad också. tänker inte säga varför. men blir knäpp på vissa människor!

ska tydligen ha fest imorn, trevligt. vi ses väl?



kvällsgrogg och insiders!


sitter just nu hemma i lägenheten med oscar, marcus, boese och halle. dom har precis blandat sina första groggar, blir det fler?
det är ganska trevligt att sitta och lyssna på dom en onsdagskväll, blir ju en del bilsnack.

det var meningen att jag skulle sova hemma hos mina föräldrar, johanna skulle köra mig. men när vi skulle köra från mig startade inte hennes bil, så vi fick vänta på boese & co för hjälp. vi fick vänta ganska länge så tyckte inte att det var lönt att åka hem.

men som sagt, detta är lite trevligare. lär dock vakna tidigt imorn när dom ska åka tidigt till idre.


men godnatt gott folk, sup lugnt!


shopaholic!


idag har jag haft bilen och då har jag passat på att åka på en shoppingrunda på väla. sprang direkt in på lindex och köpte en svart klänning, en rödrutig skjortklänning, 3 bh:ar och ett par ursnygga hipsters i lila spets. efter lindex besökte jag kicks. köpte lite smink, hudvårdsprodukter till kropp och ansikte. min hy ska må bra denna vintern.

kan ju tala om för er att det blev en dyr shoppingrunda på väla, men sen är ju jag shopaholic.

efter väla körde jag hem till mor och far, hängde med dom till ängelholm och käkade lunch. sen körde jag till bauhaus, hälsade på johanna som jobbade.

sen körde jag och hämtade oscar på jobb, så körde vi till svalöv och lämnade lite bilgrejer till kent. sen körde vi hem igen.

och nu sitter jag här i soffan, precis kollat på "cold case" så jävla bra.



på torsdag åker oscar och grabbarna till idre och det betyder att jag har lägenheten för mig själv fram till söndag, så är det någon som vill umgås är det bara att komma och hälsa på.


längtar


vet ni vad? idag är det faktiskt 1 månad kvar till underbara julafton och jag som bara älskar julen längtar jättemycket till julafton.
julen är verkligen den bästa tiden på året, tänk er doften från den klädda julgranen, doften från lussebullarna och glöggen. små-ätandet av russin, nötter, clementiner, apelsiner och pepparkakor  - mumsfillifabba! tänk bara på all julbelysning och julprydnad, så underbart. hela stämningen över jul är underbar.

julen får mig alltså på bra humör!

idag har jag umgåtts med ewelina - den fina. har vart på sjukhuset en sväng, sen hemma hos mig, sen gick vi ner till stan och fönstershoppade lite. blev en liten fika på "alexandra" sen hämtade oscar mig.

ewelina, du ska ha stort tack som ställt upp för mig. du är superbra :)







nej, nu ska jag hoppa på oscar och busa lite. ska nog påbörja en önskelista också.




söndag!


godkväll gott folk! idag känner man sig lagom trött. två dagars festande ju, men jag klagar inte.
igår var det ju julfest med jobb, var på restaurangbåten swea, ni vet den utanför knutpunkten. det bjöds på god mat, en gratisdrink, massa dans och en massa skratt.
vid 23-tiden drog jag, sara och linda vidare till crom-bar för att dansa till bra musik, dröjde ca 30 minuter sen kom daniel, christer, wille och daniel också till crom. tror dom saknade oss.
sen dissade jag och linda crom ett litet tag för shakespear där henke & co var. så satt jag där och snackade skit med dom och linda var med sin "vän".
sen dissade vi shakespear och drog ner till crom, men det var halvroligt där så jag åkte hem tidigt med oscar.

men kan säga att det var en perfekt lördagkväll, riktigt perfekt!

orkar inte lägga upp alla bilder här från igår, men dom finns på facebook. ni vet ju vad jag heter, hoppas jag?














idag vaknade vi hyffsat tidigt, så vi bestämde oss för att åka till nya saab och kolla på lite bilar. och såklart hittar man sin drömbil där. saab 9-3 ss, svart  - kärlek! får se om man har råd med en sån någon dag, ni kan väl hålla tummarna?
efter vi vart där åkte vi till väla och gick en sväng, handlade lite mat osv.
sen har det inte hänt så mycket mer, men det är ju söndag så det ska väl inte hända så jättemycket.


vill ni veta en hemlis?
jag och oscar är tillsammans igen, blev det typ idag. så jag är överlycklig. det känns så bra nu, alltså riktigt jävla bra!


men nu ska vi glo på wallander!

höres!



schleden!


igår var det ju johannas 20års fest och det var superkul. det bjöds på sjukt god mat och god dricka.
efter vi käkat spelade vi singstar och guitar hero och drack lite till. och sen spårade det väl ur för min och johannas del.

johanna, hoppas du kommer ha kul på din fest ikväll! men vi ses väl i stan inatt?



                 




idag blir det en soft dag fram till 18-tiden. för då kommer linda hit. förfestar vi lite, sen drar vi ner till stan på julfesten med jobb. ska vara där vid sju.
kommer nog bli riktigt nice!



nej, sova ett tag? ja tack!


city of my heart


världens längsta dag var i onsdags, gick upp vid 7-tiden. körde oscar till jobbet, hämtade upp ewelina lite efter 8. körde till sjukhuset, parkerade för första gången i ett parkeringshus och jag hade noll koll på hur det funkade  - tom i bollen.
när vi var klara på sjukhuset åkte vi till maxi, handlade frulle, körde hem till mig och käkade. lite efter 12 körde vi in till ängelholm, har aldrig kört i ängelholm så det var inte så lätt för mig att hitta till maddes skola. men efter ett tag så hittade vi dit.

sen var det dags för klippning och färgning, klippte säkert av 15 cm av mitt hår. så nu är det kort  - igen! me like!
kort och mörkt.
tyckte så synd om ewelina som fick sitta i en soffa för sig själv i ca 2 timmar, men du var supersnäll som hängde med.
jag blev riktigt nöjd med frillan, tack så mycket madde!

idag är det johannas 20års fest som står på schemat, det blir tjejmiddag med en kille sen utgång i landskrona. kommer bli riktigt nice.



längtar som fasen till löning, då bokar förhoppningsvis jag och ewelina konsertbiljetter till chris brown. han kommer till danmark den 25 januari och jag bara måste se honom, igen!

men nu ska jag ta tag i disken, sen ska jag hem till landet sen till johanna!
ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha!

förlåt!


när oscar och jag gjorde slut så har vi pratat en massa om hur vårt förhållande har varit och det har fått mig att inse att jag inte varit den bästa flickvännen och jag skäms. mår riktigt dåligt över att det är jag som förstört vårt förhållande.
har betett mig väldigt illa utan att tänka på det, har även betett mig så mot vänner som jag tycker sjukt mycket om.
detta har jag alltså gjort utan att förstå att dom tagit illa upp. 
jag skäms något så fruktansvärt, mår riktigt dåligt över att folk har fått fel bild av mig.

jag vill säga förlåt till er som tagit illa upp och fått fel bild av mig, tror att ni vet vilka ni är. ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig.

jag trodde aldrig att ord kunde skada så mycket som det gjort, önskar bara att jag kunde inse detta tidigare. nu är det kanske för sent?

smash into u


känner att jag är dålig på att uppdatera  - "jag är kass!" (ett skämt som bara jag och oscar förstår)

de senaste dagarna har det inte hänt så mycket, vart hos oscar några dagar, är där fortfarande.
jobbade hela helgen.
johanna var och umgicks med mig i lördags. vi busade framför datorn.

idag ska jag umgås med ewelina, ska följa med henne till lasarettet. sen drar vi kanske hem till "mig".

imorgon ska jag klippa och färga håret hos madde, jag längtar som in i. äntligen ska jag få en frisyr.


på fredag blire fest, johannas 20-års fest. och det ska bli superkul. jag hoppas på en rolig och galen fylla med johanna. kanske kasta lite underkläder?


sen på lördag är det jul/personalfest på "swea" - restaurangbåten.


det var väl en snabb och tråkig uppdatering?
men hade tänkt att uppdatera mer ikväll.


tack och hej sålänge!


walking on air


kommer liiite bilder från hp-träffen!













blev många bilder på mig och marthina, men det är bara för att vi är så jävla snygga!

godnatt!

uppdatering!

hp-träffen i lördags var riktigt kul, inte jättemånga från klassen som kom. vi blev väl en tio stycken. men det dracks, dansades eller jag och marthina dansade till my humps, tyvärr hade vi inget hawaiiband men hennes halsduk fungerade lika bra. sen blev det ju såklart en massa snack om skoltiden.
runt tolv-tiden drog vi till ett ställer som heter bakom, har aldrig vart där förr men ska dit fler gånger. stannade inte där så länge, jag och malin dissade faktiskt ganska tidigt. vi åkte hem runt halv två.

förfesten var iaf skitkul, kul att träffa dom roliga igen ;)



ska kanske klippa och färga håret den 19:e på maddes skola. jag är riktigt osäker på vad jag ska göra med mitt hår.
har alltid velat ha det långt och nu är jag bara 15 cm från den längden jag vill ha men känner ändå att jag vill klippa det kort igen.

vad tycks om denna frillan?





vad tycks om färgen?




ge mig tips!

sliten, stel och slö

skulle inte hängt med till väla igår, hittade världens finaste klänning på lindex. men köpte aldrig den. har inte riktigt råd med det. men gud så fin den var, den satt perfekt också.
borde kanske fjäska för mamma?
det enda jag köpte igår var två nagellack för 39 kr på cubus, en i guld och en neonrosa. me love!
har den rosa nu, den syns duktigt mycket.

idag händer det nog inte så mycket, är hemma hos oscar  - såklart. vi har umgåtts sen i söndags, det känns bra.
borde städa lite här, ser ut som andra världskriget.

ikväll hänger jag kanske med johanna till carro på en vinkväll, dricker iofs inte vin så det får väl bli vatten för min del.
fixar det sig med skjuts dit och hem så är jag på.




afasi & filthy & snook - sliten stel och slö

scorpions - wind of change

sinead o connor - nothing compares to you

david bowie - life on mars

the fray - how to save a life

queen - radio gaga

seal - kissed by a rose

passion pit - sleepyhead

varsity fanclub - future love

erik hassle - hurtful

justin garner - on my radar

lil eddie - city of my heart



mitt nya nagellack

total stop i näsan!

idag är det en sådan dag då jag inte kan andas genom näsan, det är stop. det värsta är att nässprayn är slut  - typiskt!
för övrigt känner jag mig helt seg, känner mig helt dryg.

ska iaf med johanna till väla, hon ska shoppa och jag ska titta på. alltid kul att titta på när någon annan shoppar upp en massa pengar, då känner jag mig lite sparsam. men sen att jag shoppar upp mina pengar samma dag när lönen kommer hör inte hit.

kan det typ inte vara lördag nu, längtar som in i. HP03-träff hos maria. ska bli riktigt kul att festa loss med gamla klassen. får träffa mina favoritpojkar. får träffa min bästa vän också, marthina. saknar henne så sjukt mycket nu när hon lämnat skåneland för dalarna  - dumma henne.

 

(marthina & maria, favoritpojkarna)

hejhopp, gummisnopp!

skriver jag "hejhopp, thaisnopp" kommer alex att garva ;)

ooh, vet inte ens vad jag ska skriva. typ att jag ligger här i soffan med oscar och tittar på top gear. dom är faktiskt ganska roliga att titta på, det är lite humor i deras program.

idag har jag haft världens segaste  hemmadag, har legat på soffan från 9-15nånting. sen var jag tvungen att diska, handla och laga mat.

imorgon ska jag jobba, 8.45 - ? har glömt vad johanna sa. skönt att få jobba lite nu i veckan, vill inte bara vara hemma och dega.

somnar typ snart, fattar inte ens varför jag är så trött, jag gör ju inget om dagarna? skumme-skumbanan.


  

(mina favoritpojkar just nu)


bartender song


var ett tag sedan jag skrev nu, sist jag skrev var det lite komplicerat mellan mig och oscar men nu är det så att vi har gjort slut. vi känner alltså inget för varandra längre. men vi umgås väldigt mycket ändå, är alltså bra vänner och det känns riktigt bra.

helgen?
i fredagskväll åkte jag hem till oscar och sov här/där.

lördags jobbade jag först, sen var det fest som stod på schemat. åkte först till henke och tog någon drink där med, louise, rebecka, emil och henke (såklart). sen drog vi hem till en annan emil där det var mer roligt folk.
hade sjukt roligt på förfesten men utgången sög, vi hängde med ner till stan men sen dissade vi (jag, louise & rebecka) det och köpte kebab och åkte till henkes lägenhet och softade.
sen kom underbara linda och körde mig hem, du är typ bra linda :)


idag vaknade jag helt seg i huvet, men fick dra mig upp ur sängen ändå  - skulle ju trots allt jobba. det var en seg dag på jobb. men slutade 15.20 så det var skönt.

och nu sitter jag här hemma hos oscar och lånar min dator.


på återseende!