home, sweet home


Köpte ju lite nya möbler i veckan, här kommer bilder på hur det ser ut.
Vi är iofs inte klara än, men det börjar se bra ut iaf :]

Nästa projekt är att sätta upp tv:n på väggen, sätta upp en hyllor i vardagsrum och "sovrum" och sätta upp tavlor.


 
 
 




helgen!


vilken underbar helg det har varit.
i fredags var det fest som stog på schemat. jag och johanna åkte till åstorp och firade tjomme. sjukt rolig fest!

i lördags var man sjukt bakis, men vi tog oss ändå ut till väla där jag köpte kläder och skor till oscar. hellre att jag köper saker till honom än att ge honom pengar för hyran. senare på kvällen gick vi på bio och kollade på "natt på museet 2", denna var såklart lika bra som ettan!
efter bion körde vi till ättekulla för att träffa johanna och marcus en sväng.

idag ska jag och oscar hjälpa hans mamma med flytten, sen blir det nog mys på kvällen!



hååe!


jag kan inte sova, men jag vill så gärna sova så jag kan vakna och tvätta och sen dra till väla.
nils tröttar heller inte ut mig på msn, inte csi heller :[

what to do? what to do?



jag är världens lyckligaste..


..när jag får inreda. vardagsrummet börjar äntligen bli klart och jag (oscar har iofs hjälpt till) har gjort det så sjukt bra. nu känner jag att det börjar se ut så som jag vill att det ska se ut.
var ju på ikea efter jobb med oscar, johanna och marcus. köpte mina två tv-bänkar, två lack hyllor, en skål, tavelramar och en stor och mysig pläd. bilder kommer nog imorn.

måste säga själv att det ser riktigt bra ut här hemma nu, jag är lycklig.

sen är jag så glad att jag har oscar som orkar med mig när jag är på ikea, ikea för mig är himmelriket och det vet oscar.
älskar verkligen denna killen, he's the one!




fattig!


efter ett besök hos tandläkaren var man snabbt fattig. 1200 kr för att laga min framtand. sjukt!
men ändå dissar inte jag ikea ikväll, för nu ska det inhandlas tvbänkar osv :]

men innan ikea blir det jobb, 13.00 - 17.00. blir en kort dag, härlisch!



i am längting!


på fredag är der fest hos tjomme med lite folk från jobb. så jag och johanna ska dit. längtar efter fest med min wify :]

föresten, imorn ska jag till tannamagararen. vill inte!




( i love mah girl )



aldrig mer att jag åker hiss!


fastande i hissen innan, var påväg upp från tvättstugan och precis när den kommer till min våning så stannar den. och jag kommer inte ut och jag kunde inte åka till en annan våning. oscar fick ringa till någon kille som sa att jag skulle hålla inne stop-knappen i 15 sekunder och sen trycka på en annan knapp och såklart funkade inte det. men efter några minuter så funkade det, så efter 15 minuter kom jag ut ur hissen.
oscar ringer tillbaka till killen som hjälpte oss och berättade att jag kommit ut då sa han att han hade skickat räddningstjänsten.

så när jag gå ner till tvättstugan ser jag en brandbil utanför porten. tänk er att dom skickade en massa brandmänn för att rädda mig ur denna traumatiska upplevelsen ;]



helvetes dag på jobb!


hela dagen har varit kaos!
började jag och johanna hade öppning, jag i info och johanna i kassan. när vi kommer dit så är där ingen som har utinfo. vem ska då fixa kassorna osv? KAOS! sen löste det sig. men jag stog själv i info från 9.00 till halv ett ungefär. hade lång kö hela tiden och bara en massa kaos!
så just nu är jag inte så sugen på att stressa iväg till ängelholm för att se oscar spela fotboll och sen ut och äta middag med han och sina arbetskamrater. men men, suck it up!

något jag är glad över är min lönespec som ligger på bordet. vääääldigt mycket pengar :D



.


jag älskar honom  ♥






woho!


imorgon klockan 15.30 ska jag och oscar på visning på den lägenheten jag tjatat om. jag längtar så mycket att jag håller på att dö.
hoppas, hoppas att den ser ut så som jag tänkt mig. hoppas på fint trägolv, takstruktatur, fina golvlister, vitt och fräscht, hoppas det är lägenheten jag drömmer om!



sunshine


om en kvart bär det av till ängelholm, madde ska klippa mig. hon har ju sitt gesäll idag, lycka till :]
egentligen behöver du inget lycka till, jag vet att det kommer gå skitbra för dig!

förhoppningsvis ska vi klippa rak lugg på mig någon dag i veckan, jag vill, jag vill, jag vill!



yeahyeah


inflyttningsfesten hos johanna var trevlig, där var riktigt mycket folk. så man kunde inte snacka med någon. men hade trevligt ändå.
så nu sitter jag och kollar på finalen i ESC och det går ju inte så himla bra för sverige, men man blir väl inte förvånad längre?
bra går det däremot för norge, kul för ett land med en dålig låt. så med det vill jag bara säga en sak till, GODNATT!



woho!


först vill jag säga grattis till frugan som fick lägenheten, snart är vi grannar :]
sen vill jag berätta att vi fick en visning på sekelskifteslägenheten jag berättade om för någon dag sen. datum på visningen är inte bestämt än, men förhoppningsvis sker det snart  - väldigt snart!





orka mallorca


seriöst, idag orkar jag inte jobba. jobbar iofs inte så länge men ändå. känns som om jag bor på jobb.

träffade föresten marthina igår, trevligt trevligt. tycker iofs att vi ska träffas lite oftare. men vi ska iaf gå och träffa måns zelmerlöw nästa helg, han ska tydligen till örkelljungadagarna.







hååe..


umgås med frugan nu, eller just nu sitter hon i luren med sitt kära ex. men iaf. kl 15. var vi på visningen av en lägenhet. den var jättefin och jag hoppas verkligen att hon kommer få den. hon som visade lägenheten för oss var supertrevlig.
hon skulle till och med försöka ordna en visning på en sekelskifteslägenhet till mig. en två i samma huslänga vi bor i nu, 200 kr billigare, tredje våningen, valv från sovrum till vardagsrum och valv från vardagsrum till hall. jag hoppas hon hör av sig. för jag är så sjukt intresserad. ge mig lite tur, va? :]







i like


äntligen regnar det, älskar regniga dagar som denna. för idag är jag ledig och sitter i soffan med datorn i knäet och lyssnar på taylor swift, det kan liksom inte bli bättre.
har även fått en h&m-katalog med matthew williamson kollektion, som jag precis kollat i. där fanns en hel del smaskigheter där. så blir kanske att man beställer något, gladiatorsandalerna ska bli mina iaf!

föresten, snart kommer johanna hit och förstör lugnet ;] nej, men vi ska kolla på en lägenhet idag. på bjäregatan 17, hon blir liksom min granne. superbra!
hoppas verkligen hon får den så jag kan ha min fruga nära mig.





att vara sambo med en "kändis"


jag ser en viss likhet mellan oscar och mah månsi! eller?!









svennebanan eller svettigbanan?


jag har äntligen hittat kabeln till min kamera, så här kommer till foton från valborg!


 
 
 
 





fin låt detta!







inte vacker, inte ful men oj vad jag är kul!


oscar är hemma igen och jag och johanna har separerats. dom här fyra dagarna med johanna har varit superroliga. och festen i lördags var ballast. den spårade iofs ur ett tag med en orkidee på golvet och rödvin på min vägg. men sen blev det skön stämning.

samtidigt som det är tråkigt att johanna lämnat mig så är det skönt att ha min racingkille hemma igen, har saknat honom. han kom hem med två fina priser och ett glatt humör :]








älskar vårt samtalsämne


sitter här i soffan med louise & johanna och vi bara älskar vårt samtalsämne. har fått reda på saker om louise som aldrig trodde om henne och jag gillar det, gillar det som fan!

spelar velvet - the queen på högsta volymen nu, den är så sjukt bra!

gonatt på er tråkmånsar!



hååe


alltså, jag känner av det riktigt mycket, alltså att oscar inte är här. saknar honom så mycket så jag har ont i magen. jobbig men ändå en skön känsla.
men det är bra för oss att vara ifrån varandra, men det hade ju räckt med en dag ;]

tycker det är tråkigt att jag missar hans första tävling, och jag håller mina tummar och tår för honom. men jag vet att det kommer gå bra. han är duktig min lilla racingkille.






nej, dags att köra till jobb nu. jobbar 13.00 - 17.30




over my head


hååe, jag vill verkligen inte jobba idag och jag vill verkligen inte att oscar ska åka till kinnekulle heller! tycker att han ska bara stanna hemma och mysa med mig istället.
men, som tur är ska jag bara sova själv inatt, sen ska johanna bo hos mig till söndag  - i helgen händer det? ;]

aja, idag blir det iallafall jobb, 13.00 - 17.30. sen hem och städa osv.. har alltså inget liv.








hard workwork!


färgningen av mitt hår gick jättebra, blev skitsnyggt  - som vanligt. vi var sugna på att klippa en rak lugg men det får vänta till en annan gång. ska i alla fall tillbaka den 17 maj, då madde har sitt stora gesäll. så ska hon klippa mig igen.
efter ängelholm hängde jag med johanna till väla, men var helt off på att titta på kläder. så vi körde till maxi istället och träffade josse.
sen hem till johanna och käka och mysa ;]

men nu ska jag fixa lite innan jag ska dra till jobb, idag får jag ta bussen  - hatar bussen!



grått & kallt

sitter just nu och väntar på att johanna ska komma så vi kan köra till ängelholm. ska till madde så ska hon färga håret på mig. det behövs verkligen!

har lite ont i magen för att gå ner till bilen, har en känsla av att jag kommer ha en böteslapp sittandes på vindrutan. är liksom väldigt medveten om att parkerade helt galet. men orka köra halva stan runt för att hitta en parkeringsplats?

föresten, från torsdag - söndag kommer jag vara ensam hemma. oscar ska på sin första racingtävling i kinnekulle. tycker det är väldigt tråkigt att jag inte kommer vara med. vill ju se när han vinner för första gången. jag vet att det kommer gå jättebra för honom, men man vill ju gärna se det :]

så om ni inte har något för er så får ni gärna komma och umgås med mig, hatar att sova själv nämligen..




.


han gör det bra, riktigt bra!



utvilad


vilken lördag vi hade igår, vi sov bort hela dagen nästan. efter att jag skrivit mitt inlägg igår så somnade jag på soffan och vaknade igen klockan sex. sen käkade vi lite och försökte kolla på film men vid elva-tiden somnar vi igen. så jäkla skönt!
så nu är man lagom utvilad till jobb. jobbar föresten 12.00 - 18.25.

nej, dags att hoppa in i duschen nu. TJAO!




missing u


valborg -  oscar skjutsade mig och johanna till citadellet i landskrona där vi fällde ut vår filt, grillade korv med bröd, käkade godis och korkade upp cider efter cider.
joinade sedan micke & pidde som satt där alla andra satt. sen kom oscar och boese och festade till det.
blev ett snabbt krogbesök i landskrona, men där var inget folk ute så det blev utgång i helsingborg ist.
hängde ett tag på gp, sen drog vi vidare till tivoli och dansade.

gårdagen - jobbade 10.00-17.00, sen hem och käka, sminka sig osv. kl åtta korkade jag och johanna upp vår första cider. fram till tolv dansade vi till 90-tals musik men sen kom calle med sina hiphopervänner.
drog sedan vidare till tivoli och skakade rumpan.
efter tivoli missade jag en rolig efterfest, men jag hade det ganska mysigt hemma med oscar också :]

idag - seg är vad jag är. men vi har ändå tagit tag i våra liv. körde ner till lödde och hämtade mitt schema. träffade matti en sväng också på mekonomen.
ikväll blir det nog soft. tacomyskväll är väl aldrig fel?


bilder från festandet kommer kankse senare. hittar liksom inte min sladdd :[