som tack för 3års presenten får du en repad fälg!


i lördags firade jag och oscar 3 år och igår mfick jag en present av honom. en ny svart skinnväska  - skitsnygg! vet ni hur jag tackade honom? jo, jag repade ena fälgen på vår nya bil. grattis älskling!
hade inte den jävlen backat rakt ut så hade jag inte kört på trottoarkanten, men dåligt mår jag, riktigt dåligt.
har försökt gottgöra det lite med att köpa lite nya kläder till honom idag och han verkade ganska nöjd.

snart är det lördag och jag längtar, då är det johannas inflyrrefest och det kommer bli fett ös. massa roligt folk som kommer och festar loss  - me like!


men nu ska jag mysa med oscar.3 år


idag har jag och oscar varit tillsammans i 3 år och han är inte hemma och fira det med mig.
du ska veta att du gör mig så sjukt lycklig, längtar till imorn när du kommer hem  ♥
älskar dig!
mysig torsdagskväll


nästan precis hemkommen från en mysig grillkväll i skäralid (utanför klippan) med malin, marcus, oscar, sjöberg, sara & emma. vi värmde oss vid brasan och snackade en massa skit. sånna sommarkvällar borde vi ha fler av :]

 

.
jag älskar mig själv med lugg :]
monstermygga


nu har johanna & marcus precis lämnat oss. dom kom över en sväng och åt vår mat och kollade på film. vi kollade på unicorn killer, faktiskt en riktigt bra film, sjuk men bra.
när dom skulle dra så hittade vi en monstermygga i hallen som vi fångade i en plastburk, så nu ska vi se hur länge den överlever. mohaha!

har föresten jobbat idag, 11-16.15. efter jobb köde oscar och jag hem till madde där vi blev klippta. jag har hellugg nu och jag gillar det, gillart det riktigt mycket. ska bara färga håret lite mörkare sen är det perfekt :]

men nu ska jag sova, nattnatt.karnevaltajm


har fått lite nya och goda nyheter av oscar, på fredag nästa vecka hämtar vi vår nya bil. en flonkans ny polo gti, vit :] jag är helnöjd!

men nu ska jag fixa upp mig lite, blir lite fylla hos boese innan vi tar en tur på landskronakarnevalen.

njut av bilden sålänge!ska man skratta eller gråta?


precis hemkommen från jobb. och idag har jag haft en ganska knäpp kund i info.
mannen (dansk) ville ha växel eller en bricka till en vagn, men våra brickor var/är slut och han hade inte pengar så han kunde växla till en femma eller en tia. och då ska han såklart bli förbannad, PÅ MIG! för det är ju verkligen mitt fel att han inte har kontanter ute så han kan växla?!
men sen var jag faktiskt så snäll och sa till honom att han kunde lägga något i pant så han kunde låna en femma av mig, så hans son gav sin mobil i pant. men får man ett tack? neeej, såklart inte. IDIOTDANSK!midsommar


 
 
 
 
 
 
 

 
i'm back


fick ÄNTLIGEN tillbaka min dator igår, den kom hem med nytt tangentbord och ny lcdsladd som sitter inne i datorn (tror jag han sa).
så nu kan jag ta upp skriveriet igen.

under denna månaden jag inte haft någon dator så har jag jobbat en hel del, typ varje dag. sen har det ju blivit en del festande också. midsommar hos johanna & crossadanne, jonnys inflyttningsfest, ciderkväll med johanna och ekebofestivalen.
kommer kanske bilder på festeriet senare.
R.I.P

många tårar fällde man idag..