den rätte för lundstedt


dagen på jobb gick alldeles utmärkt, har varit ett lugnt tempo i kassan hela dagen. så skönt. johanna var en sväng och hälsade på mig, tur jag har henne ibland ;]
slutade kl 16.00 men fick "jobba över" till 16.10, blev lite mycket folk i kassan precis när jag stängt och tagit in min kassa, så typiskt att kunderna ska komma då?

var meningen att jag skulle köra hem till johanna en snabbis efter jobb men eftersom jag slutade lite senare så fick jag köra och hämta oscar direkt.
så berättade han att han hade haft en dålig dag på jobbet och såklart ville jag ju göra den bättre, så jag kör ner på bmw så han kunde få kolla på lite bilar. det slutar med att vi provkör en sprillans ny bmw och oscar var lycklig.
längtar till den dagen vi kommer köra bmw igen, saknar vår gamla gröngöling.

nej, dags för bingen så man kommer upp i tid till banken med johanna. jag hade tänkt att skaffa internetbank och fråga lite om hur man gör med skatteåterbäringen.





( gröngölingen ♥ )




godmorgon sköna tisdag!


idag ser det ut som om det kommer bli ett riktigt vårväder, synd att jag ska jobba. annars hade jag gått en lång runda i stan.

men som sagt så jobbar jag idag 8.45 - 16.00, härlisch.

dags för frulle nu!



våfflor


nu har precis mitt hjärtebarn kört hem, vi har krängt våfflor och planerat en fest i helgen. kanske blir jag som har lite gille hos mig, kan nog bli najs.

ska föresten jobba imorn, kicki ringde och frågade om jag ville ha öppning till fyra och självklart säger man inte nej till det. i like hard work work. kommer gilla nästa lön :]

nej, dags att mysa med min man!




just dance




klicka fram till 1:50 så ska ni få se något hett!




helgen


lördag - jobbade 10.00 - 16.00 och det var kaos i kassorna. var så mycket folk hela tiden. men skönt med lite hard work work.
sen var det ju johannas inflyrrefest del: 2 med oscar, simme, pidde och zandra. blev utgång i helsingborg där jag bestämt träff med A. det var så kul att träffa honom, var verkligen hundra år sen.

hela kvällen var väldans rolig!

söndag - jobbade 10.00 - 16.00. hade världens otur igår. en kund köpte färg och när färgenburken kom till slutet av kassan så trillar den och locket går av och resultatet av det blir att jag har färg över hela mitt band och ner under bandet. så det var bara för mig att stänga kassan och haffa städpersonalen så vi kunde torka av mitt band.
det värsta är att alla hade ju så roligt åt detta, speciellt johanna. i wonder why?

efter jobb körde jag till min farmor där mina föräldrar och brorsan var - skulle ju fira honom.

idag - ska jag tvätta. det är den enda "roliga" som händer idag..




seg


precis hemkommen från ett litet besök hos mina föräldrar, skulle lämna gamla kläder som jag skulle slänga. man vet ju aldrig om mamma hittar något hon vill ha.
min älskade mamma tyckte att jag hade magrat och det är alltid kul att höra, så nu när jag kom hem åt jag några m&m:s :P

ikväll blir det gille hos johanna, inflyrrefeste del: 2. utgång i stan på det  - helnöjd!

nej, dags att duscha och göra sig snögg för hjärtebarnet!



mätt & trätt


sitter just nu i soffan och försöker slappna av, har ju jobbat hela dagen och efter jobb blev det storhandling på maxi. så jag är med andra ord helt slut i huvudet och kroppen.

för övrigt har det gått bra på jobb, märker nu att säsongen börjar då det är riktigt mycket folk där. känns iofs skönt att ha lite högt tempo i kassan så tiden går lite fortare.
sen blir det jobb imorn och på söndag, 10.00 - 16.00 båda dagarna.

måste ju säga att jag älskar skatteåterbäringen i år, 6200kr rakt ner i min ficka  - tack!



underbart


idag har jag vaknat helt glad och pigg och jag vet varför, det är för att jag har haft den mest underbaraste drömmen någonsin  - lite konstig men underbar!
inatt var måns zelmerlöw på besök i mina drömmar och vi hade det så mysigt, oh jag skulle ge allt för att vara med honom just nu.
jag tror faktiskt att detta betyder något, det betyder att jag ska träffa honom i framtiden och att han ska bli kär i mig. eller ja, träffas iaf ;]
jag vet att han ska till center syd den 5 april och jag vet att jag också ska det, så jag får kanske träffa min mumsmums då?



kul!


fick träffa oscar i en timme, sen somnade han. kul när man saknat honom hela dagen.



why?

råkade trycka på några tangenter på datorn och helt plötsligt var texten så stor som i förra inlägget. undra vad jag tryckte på?!
konstigt!




mumma - kardemumma


sitter just nu i suffan med uscar och tittar på joseph fritzl, ett väldigt intressant program men samtidigt ganska vidrigt. han var verkligen en hemsk människa.

annars idag har jag bara tagit det lugnt, har löst en massa korsord  - nördigt men i love it!

imorn blir det jobb 8.45 - 16.00!

NATT





ovälkommen



hemma från jobb nu, eller ja jag har varit hemma ett litet tag. har hunnit käka.
på jobb har det gått bra, är riktigt seg efter 8 timmar i kassan.

har verkligen känt kärlek från mina arbetskamrater idag, alla har frågat mig med lite sur ton varför jag var där, ja jag vet att dom inte arga på mig för att jag fått lite tider men kan folket inte använda en lite mer trevlig ton istället? eller kankse glädja sig åt andra som får jobba lite.

blir bara så trött!

men nu ska jag titta på sexolle och på min sexiga man som sitter i morgonrock, raauw ;p



luktar bränt..



.. i hela lägenheten. står poliser, brandbilar och ambulanser nere på gatan. tydligen så är det en källarbrand i huset som ligger intill vårt. känns lite skrämmande, vill ju gärna ha en lägenhet att komma hem till sen.

snart ska jag gå till bussen för idag ska jag jobba, 11 - 20.10. skönt att ha något att göra idag :]




every u, every me



idag har jag vårstädat i min garderob, så på min säng ligger det nog 20 plagg som ska slängas / skänkas bort. min garderob är tom nu, behöver nog en shoppingrunda så jag kan fylla på den med lite vår -och sommarkläder.
i vår ska jag noh satsa på väldigt ljusa färger och blommigt :]

sen ringde jenny från jobb och frågade om jag ville jobba i veckan och självklart ville jag det, så på onsdag jobbar jag 11 - 20.10 och på fredag blir det 8.45 - 15.00 / 16.00


nej, mys med uscar nu!






helgen


 


i lördags var det ju johannas inflyrrefest och den var riktigt lyckad måste jag säga.
börjades med förfest med supertrevligt folk, sen vid elva tiden körde jerry oss in till helsingborg där vi alla splittrades. jag mötte upp oscar & co, josse & co drog till tivoli och johanna hängde med jerry hem ;]

jag och oscar & co drog också till tivoli efter ett tag och där blev det dans, dans & dans.

så hela kvällen var faktiskt riktigt riktigt rolig!

igår blev det en riktig bakisdag, körde hem till mina föräldrar och fettade mat och glodde på två hockeymatcher. så skönt att bara vara där och softa, älskar bakisdagar.




( bilder finns på min facebook )






lördag



äntligen är det lördag, det betyder att det är fest. äntligen är det johannas inflyttningsfest med utgång i helsingborg.
kommer bli helnice!







so the lion fell in love with the lamb



sitter just nu och väntar på att min kära sambo ska komma hem, har inte träffat honom på hela dagen och jag måste säga att jag saknar honom.
ikväll blir det lugnt för våran del, snackade lite med johanna innan om jag skulle joina hennes vinkväll med josse men tror faktiskt inte att jag orkar det. var ett tag sen jag och oscar bara var hemma och mös.
så det blir nog att vi ska käka pizza och kolla på twilight, oscar har faktiskt inte sett den än. men tackar inte nej till att se den igen ;]

imorn blir det iaf fest för min del, äntligen är det johannas inflyttningsfest med utgång i helsingborg  - jag gillar det!




twilight



har sett filmen igen, är helt in love.
älskar denna scenen i filmen.




ge mig honom, tack!




OMG



alltså jag har precis sett världens bästa film  - TWILIGHT. alltså jag känner mig helt lost i filmen, vill bara se den igen.
och robert pattison, hur snygg är inte han då?! ooh!
lätt den bästa filmen jag sett på väldigt väldigt länge!

ska nog sätta igång filmen igen!



( robert pattison ♥ )




årets första solbrille-dag



det blev alrig någon fönstershopping efter dejten med mina föräldrar, gick hem ist. fast att det är vår ute så är det ändå ganska kallt, så det är nog lite tidigt med skinnjacka.

snart kommer johanna hit, så ska jag följa med henne när hon ska slänga lite kartonger. föroppningsvis vill hon kanske äta något med mig för jag sitter här och är svinhungrig.

tack mamma & pappa för pengarna jag fick ♥

dagens outfit:

- vit tischa från gina tricot
- ljusa stuprörsjeans från bikbok
- blå kofta från gina tricot
- rödguldig sjal från gina tricot



VÅR



äntligen är våren här, äntligen dags för skinnjackan, jeansjackan och solbrillorna att komma fram.
idag ska jag träffa mina föräldrar en snabbis, det blir en träff på ett annorlunda ställe  - på lasarettet. min pappa skulle dit på någon undersökning.
efter det ska jag nog gå en sväng på stan och fönstershoppa.







hos johanna



sitter just nu i soffan med johanna, hon sitter här i handduk  - säxy!
ska snart köra till hyllinge, ska in på bau och maxi.



SANDLÅDENIVÅ



nu är jag lite smått irreterad på en arbetskamrat / vän?  till mig (inte johanna). denna tjejen har tagit bort mig och johanna från sin vännerlista på bilddagboken, ingen big deal men man undrar ju varför? jo, för att jag och johanna har tydligen lämnat henne ensam när vi varit ute. har vi dock inget minne av men dålig stil av oss, ber så mycket om ursäkt för det.
men denna person tycker tydligen att vi har varit dåliga vänner, men sen är det iofs vi som frågar henne om hon ska med och festa / umgås men alltid hon som inte vill och aldrig frågar oss. undra vem som är en "dålig" vän egentligen?

tycker naturligtvis att det är tråkigt att det blivit såhär men på ett sätt känner jag väl som henne. jag citerar "Pallar jag bry mig?... Nä"



in love



JAG ÄLSKAR OSCAR JOHNSSON







måndag



framfyllan i lördags var så sjukt bra! stylingen av madde blev riktigt snyggt, älskar verkligen min nya frilla. förfesten hos henkeboy var lyckad. han gillade presenten vi köpte till honom, röda elefantstring. tyvärr var han för feg för att använda dom.
väl framme på bahnhof blev det en hel del dansande, drickande och sjungande/ skrikande.

framfyllan 2009 - bästa kvällen på väldigt länge!


 
 
 
 
 




FRAMFYLLA



idag är äntligen dagen här, idag är det framfylla som gäller. vi har alltså VIP på bahnhoff-bar i ängelholm tack vare henke.
så denna dagen kommer bli helnice. dagen kommer börja med väla med johanna, ska köpa lite dricka och en present till henke (fyllde ju 25 i torsdags), efter väla kör vi hem till madde så ska hon styla oss och det betyder att vi kommer bli riktigt askalas snygga.
vid fyra-fem tiden ska vi vara hemma hos henke och förfesta med ett gäng grabbar, jag och johanna är alltså de enda tjejerna så detta kan bli spännande ;]
sen blir det nog att vi tar tåget in till ängelholm, ska vara på bahnhoff redan kl. 20.

nej, nu ska jag duscha, äta frulle ch packa lite saker.



daolahest



ny prydnader i hemmet!


 





torsdag



idag är det en städ -och diskdag, det ogillas. känns som om det är det enda jag gör om dagarna, städar, diskar, städar, diskar (..)
i eftermiddag ska jag och johanna kanske sola, jag hoppas verkligen hon orkar följa med efter sin praktik.


annars idag så fyller ju henke 25år, grattisgrattis oldie!








känner mig vuxen



ooh, jag hatar vår torktumlare i huset. jag har haft kläder i den i en timme men inte fan torka tvätten för det. jag blir så sjukt irreterad. är det meningen att man ska tvätta en maskin och låta kläderna torka resten av tiden man har kvar?
när vi bodde i landskrona så torkade tvätten efter en halvtimme, varför kan det inte vara så här??

jag är arg!



onsdag



idag är det onsdag och då ska det tvättas, har ju samlat på mig en rejäl tvätthög nu igen. och jag måste verkligen tvätta bort det innan lördag. så mellan 12-16 kommer jag befinna mig i tvättstugan.
sen ikväll blir det ju simning som vanligt, me love!




tisdag



då har johanna precis kört hem, hon kom till mig vid 16-tiden. så gick vi ner på stan och fixade hennes busskort, sen handlade hon alkohol och sen gick vi hem till mig och krängde pizza och har kollat på linda rosings dejtingprogram.
så vi har haft en liten mysig pizzakväll.

snart är det lördag och framfylla, jag längtar :D



i love





öronorgasm gånger tusen!



in love



har precis tittat på simon & tomas, oh jag bara älskar dom. missar aldrig ett enda avsnitt av dom. vill bara ha mer mer mer.
annars ikväll har det varit lugnt, jag och oscar har haft en riktig myskväll.

men nu ska jag glo på csi och sen project runway!







helgen



jao, i lördags var det ju volbeat-konserten. förbandet har jag glömt namnet på men dom sög. men volbeat var faktiskt helt ok. skulle iofs aldrig betala för att se dom igen men jag led inte iaf.
efter konserten körde vi hem till boese, tog en öl och sen gick vi ut i landskrona. blev först akropolis för att kolla när johan och hans band spelade. det var väl det enda som var kul. bara massa gamlingar ute. det går fet-bort!
så vi körde faktiskt hem väldigt tidigt.

igår var det dags för jobb igen, 8.45 - 15.00. hade tur och fick jobba med kul folk, igen. efter jobb åkte jag hem och softade ett tag, sen var det bara att fixa sig för en dejt med johanna. körde även hem till jerry en sväng och umgicks med honom.


idag? hade jag tänkt att gå ut och gå en runda och kanske sola?













volbeat



då var man hemkommen från jobb, har även hunnit byta om också. det blev mat på donken efter jobb.
på jobb har det gott sjuktbra, man var lite ringrostig först men sen gick det bra. har faktiskt varit skönt tempo idag, inte för mycket folk och inte för lite.
fick till och med jobba med roligt folk idag, johanna till exempelt :]

nej nu ska jag fixa mig lite snabbt sen bär det av till landskrona för att hämta upp boese, sen blir det ju konserten i lund.
bilder kommer kankse ikväll!







"hej min lilla idiut!"



barihja från jobb ringde mig innan, när jag svarar så skriker hon "hej min lilla idiut!"
jag ska alltså jobba idag, 11.00 - 16.15. känns väldigt konstigt att jobba, har ju inte gjort det på en månad nu. bara man inte glömt bort allt nu.
ska föresten jobba imorgon också, 8.45 - 15.00!

ikväll är det ju konsert som gäller, det blir lund och volbeat!


nej, nu ska jag fixa lite och sen gå till bussen.



empty frames



sitter just nu och väntar på att oscar och hans pappa ska komma, hans pappa ska sätta upp dimmors och lampor i hallen. sen vid fem tiden kommer oscars syster och kanske kalle. så bjuder vi på middag. det blir alltså en riktigt familjekväll ikväll.



i'm lovin it



då var man nästan precis hemkommen från dagens äventyr. äventyret började med att jag och johanna körde till ängelholm, till maddes skola. när vi kom dit fick vi sitta och vänta på deras sega lärare. men efter ca en halvtimme kom dom och då kunde äntligen klippningen börja. det blev så kort i nacken, jag bara älskar det! jag ska aldrig mer ha "långt" hår.

tack så mycket madde för klippningen, jag älskar den!

när vi var klara där körde vi hem till johanna så hon kunde byta om, sen körde vi till donken för att ta något litet att äta och sen vidare till jerry för att snacka skit, sen körde jag hem och hämtade upp oscar. sen bar det av till city gross för att handla.
efter vi handlat körde vi hem till mina föräldrar en snabbis.
och nu sitter jag här och kollar på criminal minds. och nu ska jag dra.



snart



sitter just nu och väntar på att johanna ska komma så vi kan köra till ängelholm. vill liksom bara iväg nu och få kortare hår.
samtidigt som jag väntar på johanna snackar jag med min msnpolare nils. han skickade en länk på ett väldigt konstigt filmklipp. tydligen är det sånt han gillar ;]

http://www.facebook.com/video/video.php?v=46718418166&ref=nf

check it out!


föresten, tänkte köra en dagens outfit idag. iofs utan bild men skit i det.

svart långärmad tröja
vitt linne under
beiga chinos som är uppkavlade
grönguldig scarfs
mina nya vita converseliknande skor
brun skinnjacka




torsdag



är nästan precis hemkommen, har varit och lämnat oscar på sitt jobb för idag ska jag bannemig ha bilen. ska till ängelholm och låta madde klippa mig. ska vara där kl 14. förhoppningsvis kommer jag hem helnöjd ;]

nej, dags för frullebulle.




äntligen hemma!



kom nästan precis hem från simningen, har hunnit ta en shake också. idag blev det 36 längder istället för 25 som förra gången. hade tänkt att öka med ungefär tio längder per gång.
det var iaf riktigt skönt att simma, känner verkligen att min kropp får arbeta, varenda liten muskel tränas och jag gillar det.

imorn ska jag klippa mig, ska åka till maddes skola i ängelholm. var så sjukt nöjd när madde klippte mig sist så jag tänkte köra på en repris fast lite kortare i nacken. det kommer alltså bli så sjukt snyggt!

nej, nu ska jag mysa med uscar!




papa can you hear me?







kändes lönt ju..



kom precis hem från ett onödigt besök hos doktorn. han den dära robin ställde någon frågor och klämde lite på min mage sen var det klart. han tyckte inte det var lönt att ta blodprover osv. så jag är väl friskförklarad.

så nu ska jag koka ägg och äta frukost :]



nervös



sitter just nu och kollar på the voice samtidigt som jag är smått nervös över mitt läkarbesök. vill verkligen inte att någon ska stoppa massa nålar i mig och sen klämma en massa på mig. vill inte, vill inte, vill inte!



prick, prick, prick



oh, när oscar såg mig efter vi solat så flinade han åt mig och påpekade mina fräknar. ja, men ursäkta mig för att mina fräknar ploppar fram så fort jag är i solen / solarie. tycker faktiskt att jag passar i mina söta fräknar ;]

det värsta när man solar solarie är att man luktar sådär ogott, den lukten hade man kunnat vara utan.

förutom att jag luktar bränt sitter jag här och är nervös för morgondagen. vill verkligen inte gå till doktorn, en ny doktor, EN MANLIG DOKTOR. vill väl inte att en manlig doktor ska klämma en massa på mig, det är bara jag, oscar och johanna som får göra det ;]
och sen ska jag förmodligen ta blodprover och det har jag aldrig tagit förr, så jag är lagom nervös..

nej, nu ska jag mysa med oscar eller läsa en av alla böcker jag har här hemma.



shopaholic



oh, nu har nästan johanna precis kört hem. vi har ju varit på en shoppingtur på nova lund. gick först in på sko punkten så köpte jag ett par vita converseliknande skor för 199kr. skitsnygga. sen blev det ite så mycket mer shopping för min del, eller köpte en hallonsmoothie och den var så sjukt god!

efter nova körde vi till maxi i lödde, där jag köpte två böcker och skithuspapper. sen körde vi hem till mig och käkade.
och nu sitter jag här helt seg, ska snart ut och gå en sväng med oscar. efter det ska vi sola. har ju planer på att bli brun ;]



skorna jag köpte idag




skorna jag fick av oscar




skorna jag köpte förra veckan




segis



sitter just nu hemma hos johanna, lånar hennes dator medans hon duschar och fixar sig. sen ska vi till nova lund. hon ska tydligen shoppa kläder. man blir ju inte alls sugen ;]
kanske också köper något trevligt med mig hem. eller något fint till oscar, tycker han är värd det!




jag & mitt hjärtebarn ♥




smärtor!



vaknade imorse med smärtor under bröstet och ner mot magen. kunde knappt gå, sitta eller ligga. kändes som om jag skulle spy också. så vi körde ner till akuten och där fick jag prata med en trevlig dam så bokade tid till mig på vårdcentralen på söder. så jag ska dit imorgon kl 8 och ta blodprover. trevligt trevligt.

hoppas att detta bara var en engångshändelse. pallar inte en massa skit nu.



världens bästa oscar!



när jag stog och lagade mat kom oscar hem från sin träning, då kommer han in i köket och säger att han har en present till mig. så är det en bok. en bok som tydligen skulle handla om sex osv. och oscar trodde jag skulle gilla det. men tro nu inte att jag är en kåtis ;]
sen går han ut i hallen och kommer in i köket igen med en kasse, en kasse från din sko. tar upp en skokartong och öppnar den, i kartongen ligger mina skor jag föll för när jag var på shoppingtur med ewelina på väla. har typ tjatat om dessa skorna sen jag testade dom.

jag har alltså världens bästa pojkvän, världens bästa oscar ♥


så nu sitter jag här med skorna på mig, får ju gå in dom nu så man kan gå perfekt i dom på framfyllan.




hmm..



borde kanske städa ?








how do you like the music ?





bästa featuring ever, omarion feat lil wayne <3





gårdagen



mm, igår var jag hemma hos louise och firade henne. hon bjöd på god mat och trevligt sällskap. under hela kvällen tjatade emma och madde på mig att jag skulle följa med till ekebo. så vid halv elva tiden körde vi dit. och jag kan ju säga att det var ett misstag av mig att följa med, där var så sjukt lite folk och så sjukt tråkigt.
men jag och emma försökte göra det lite roligt så hon och jag gick in på barndiscot (13års-gräns). när vi kommer till grindarna stoppar vakterna oss och frågar om vi visste vad det var för ålder, menar dom att vi ser gamla ut eller?
men vi gick iaf in på barndiscot där man möttes av pyttesmå folk, tjejer som klädde sig i korta shorts och uppkavlade linnen och killar som hade sprejat något sorts spray i håret som lös i uvljus. det var hemskt att se.
men det positiva med barndiscot var att dom spelade bra musik så jag och emma skakade loss.

för övrigt så var gårdagen ändå bra, hade man skippat ekebo så hade den vart bättre ;]

just nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att oscar ska komma hem, han är i svalöv och pillar med bilen som vanligt. när han kommit hem ska vi till väla. blir en liten shoppingtur.