rubrik


har vart dålig med uppdatering nu, så tänkte berätta lite snabbt vad som hänt.

lördag - jobbade 12.10 - 18.25. sen kom johanna och hämtade mig, så körde vi och käkade på birger kung. sen vidare hem till mig där vi tittade på johan glans dvd och snackade skit. sen blev vi uttråkade och bestämde oss för att åka hem till henke och umgås med han och jerry. vi var väl hemma lite innan halv sju dagen efter.

söndag - kom som sagt hem halv sju på morgonen, sov ca 2 timmar sen var det bara att gå upp och köra till jobb. jobbade 11.00-15.30.
efter jobb hämtade jag upp oscar, sen körde vi till höör och hämtade oscars pappa och sen körde vi vidare till sjöbo, kalle och johannas stuga. där vi firade jul med god mat och mys framför brasan.

hade verkligen supertrevligt!

igår - fick jag hoppa in på jobb kl 14.00-20.25, sen blev det bio med oscar, malin och marcus direkt efter jobb. vi kollade på "yes man" och den var sjukt bra, riktigt rolig film :]
sen följde malin och marcus med oss hem där vi kollade på johan glans dvd (tröttnar aldrig) och snackade lite skit!

idag - ska jag jobba, 15.00-20.25. efter jobb ska jag kanske umgås med johanna :]

imorn är det ju nyårsafton och vi är bjudna till fyra ställen, till mina föräldrar, marthina & nillets fest, emils fest och jonte & co fest. skönt att vara poppis ;]
men det blir bara att vi åker till mina föräldrar, marthina & nillet och till emil. hinner tyvärr inte med jontes fest, tråkigttråkigt!


nej, dags för mig att dra till jobb!
TJAO!



hemmamys


kom hem för ca en timme sen, har ju vart hos kent och lena och firat jul med deras barn och barnbarn. lena bjöd på underbar middag, sen bjöds det på julklapps-leken. man köper julklappar för en viss summa (vi hade 50kr), lägger dom i en hög på bordet, slår med tärning och får man ett eller sex så får man ta en julklapp, i slutet sätter man klockan på valfri tid som bara en vet och så slår man tärningen igen och får man ett eller sex så ska man ta en julklapp från någon annan. när tiden gått ut så får man dom julklapparna man samlat på sig.
faktiskt en riktigt rolig lek, ni borde prova den ;]

nu så sitter jag och oscar och myser i soffan till gladiator som går på kanal 5, gillar inte denna filmen men det gör oscar så jag får snällt sitta här och titta på den. fast nu när jag tittade på honom så har han somnat här, han är ett sött litet barn ;]

imorn blir det jobb som gäller, 12.10-18.25. efter det vill jag faktiskt inte göra något ansträngande, har blivit erbjuden att festa men jag är inte riktigt sugen på det  - sorry johanna.
ska ni göra imorn?


nej, nu ringde johanna så nu får jag trada med henne! synes!

annandag!


igår var det ju juldagen och det är ju en riktig festdag, så vi var inte sena med att festa loss. var ju förfest hos oss med marthina, boese, johnny, marcus, fidde & rebecka. sen åkte vi ner till stan och stämplade in på tivoli och sen gick vi på en krogrunda. avslutade sedan kvällen på tivolis dansgolv.
hade faktiskt riktigt roligt och man träffade roligt folk ute också!

idag är det ju annandagen och vi ska till kent och lena och fira lite jul, jag ber till gud att det inte blir julamat  - orkar inte mer nu ;]
ikväll vet man aldrig vad som händer, vad händer hos er ikväll?


nej, dags att fixa sig!



(jag & marcus på tivvan)

god jul!

 
då är julen snart över och detta har vart den bästa julen på länge. vi firade jul först hos min farmor med min familj, sen åkte vi hem till oscars mamma. blev mycket mat och mycket godis på en kväll. hade verkligen en supermysig julafton med världens bästa familj.

årets julklappar: badrumsgrejer, pengar, presentkort på ett spa, ljusprydnader, en sjukt fin tavla och den bästa julklappen av alla var chris brown biljetten som jag fick av oscar  - tack baby ♥


ikväll är det fest som står på schemat, vi har fest, sen blir det förhoppningsvis utgång. tivvan, here we come!
imorn hade jag tänkt att vara bakis, som alla andra..


nej, dags att sminka sig!
ses i dimman gott folk!





i want your sexuality


imorn är det julafton och jag känner ingen julkänsla, jag menar det är plusgrader och ingen snö, vilken vinter liksom.
men imorn ska vi iaf fira julafton hos oscars mamma på morgonen eftersom vi ska sova där ikväll, sen på eftermiddagen åker vi till min farmor och äter gott, myser och öppnar julklappar. sen ska vi köra hem till oscars mamma igen och äta gott, mysa och öppna julklappar  - igen!
kommer bli supermysigt.

sen på juldagen har vi fest och sen blir det utgång på tivoli, det gillas!




"isbjörnar, isbjörnar, isbjörnar"


ooh, har haft en riktig slappedag idag. dagen började med att johanna kom och väckte mig halv tio, så käkade hon frukost och jag tittade på. sen lämnade hon mig för jobb och jag satte mig med datorn i knäet och degade. har hunnit med och kolla på en film också, barnhemmet, en skräckis. oh, fy fasen vad bra den var. älskar skräckisar!

nej, nu ska jag hoppa in i duschen för snart är louise här. hon ska umgås med mig ikväll eftersom oscar ska till boese och spela tv-spel.


föresten, kolla vad oscar gjorde när jag stog och lagade middag






han är bara för söt ♥



godkväll!


idag har vi haft en riktig hemma-film-mys-kväll, vi vaknade halv två och har degat sen dess. vi har alltså hållt en riktig söndag  - det gillas!
ikväll såg vi på wall-e och batman - the dark knight  och jag måste säga att det var riktigt bra filmer, alltså riktigt jävla bra!

igår var det ju fest för min del, först en miniförfest hos mig med johanna, carro, krika och louise. sen körde vi och hämtade josse på knutan sen drog vi vidare på förfest hos emil där henke, jerry + några andra var. som vanligt ballade det ur men jag klagar inte.
sen drog vi ner till stan där jag, johanna, carro hamnade på crom-bar. där vi skakade rumpan, såklart! sen blev det "efterfest" hos henke med johanna, jerry, louise och krika. louise och krika stannade iofs inte sålänge, jag och johanna åkte hem lite innan 7 imorse. det var en trevlig "efterfest".

hade faktiskt en riktigt rolig utgång! tackar för det brudar!







ååh!


är uppe med tuppen idag också och det är jobbets fel, rickard ringde halv åtta och väckte mig. frågade om jag ville jobba nu på morgonen men det kunde jag inte, ska redan jobba ikväll.
nog pinsamt att svara i telefonen när man sover, min morgonröst är liksom inte jättevacker.
med dagens jobbedag har jag jobbat 7 dagar i rad och det känns så jävla bra med fler timmar  - det gillas!

nej dags att käka frulle nu!




gäsp


godmorgon, godmorgon! då var det jobbedag idag också, sitter här i soffan och tittar på the voice och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan gå till bussen. tar en tidigare buss för att jag ska inhandla lite frukost osv.

jag hoppas verkligen att jag kan vara ledig imorn, hade behövt diska och tvätta.



nej, nu ska jag vila ögonen en kvart!



nice ass


ooh, jag är helt cp-megatrött idag, har vart det hela dagen. men jag kan skylla på att jag gick upp 7.30, det är så sjukt tidigt. tyvärr måste jag gå upp tidigt imorn också. ska jobba imorn också, 8.45-16.00  - sege ostbåge!
annars har det gått bra på jobb iaf, soft att vara i info när där inte är något att göra. det är nice.

efter jobb åkte jag och johanna till väla, jag skulle bara köpa lite dricka till lördag men så råkade vi gå förbi h&m och då såg en klänning jag tittat på så sjukt länge, en mörkturkos. och eftersom jag tittat på varje gång jag vart på h&m så var jag bara tvungen att prova den och självklart var den så snygg på. får riktigt nice ass i den och jag är överlycklig för annars har jag inget ass. så jag köpte den. var liksom bara tvungen!
sen gick vi ner till systembolaget och inhandlade lite dricka, man måste ju fylla på spritförådet imellanåt.

sen körde jag och hämtade oscar på jobb sen körde vi hem och nu sitter jag här och ugglar. ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen, känner verkligen för att gå och lägga mig nu.

föresten, ett stort grattis till min pappa som fyller år idag, grattisgrattis! ♥


dagens ord: kött




godmorgon


är uppe med tuppen idag också, ska faktiskt till jobb snart. dom frågade om jag ville jobba 8.45-16.00 i info, hade gärna tackat nej till info men jag ställer upp för johääna!

efter jobb blir det väla, ska inhandla lite god dricka till lördag. för då blir det fest!


nej, dags att köra till jubb!


jahapp!


idag skulle jag egentligen vart ledig men dom ringde från jobb och frågade om jag ville jobba 15-20.25, självklart säger man ja, fint med extrapengar ju.
så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 14 så jag kan gå till bussen.

tydligen så hade vi ett jordskalv här i skåne i morse och jag har inte märkt ett skit, jag måste verkligen ha sovit som en stock.
märkte ni något?


aja, ska byta om nu!



uppe med tuppen!


fattar inte varför jag vaknar så tidigt när jag är ledig, varför kan jag aldrig få sova till 12 iallafall?
jag är ingen morgonmänniska  - usch nej!

känner att jag har varit dålig med att uppdatera så jag får väl berätta lite om min helg.

lördag - jobbade 12-18.25. sen fick jag skjuts hem av mina föräldrar, så följde dom med mig upp och umgicks ett litet tag. mys, mys, mys.
någon gång vid 20-tiden kom johanna, så softade vi lite och sen avslutades kvällen med ett besök på akuten. men vi hade väl ganska kul ändå, johanna?

söndag - jobbade 11-15.20. sen hem till mina föräldrar och hämta lite kläder, sen när jag kom hem krängde vi pizza. och efter det deckade jag på soffan vid 18-tiden, vaknade igen lagom till "wallander". när det var slut gick vi och la oss och jag somnade på direkten. var alltså riktigt trött den dagen.

igår - träffade jag marthina på väla, lunchade osv. sen körde vi inom familia där vi tog en fika med malin. sen var det dags för mig att jobba 15-20.25.

nej, ska nog få i mig lite frulle sen slå in resten av julklapparna.




äntligen!


är äntligen klar här hemma, har tvättat mellan 8-12. sen har jag renoverat i min garderob, lagt alla oscars kläder i nya byrån, slängt massa skit, rensat i klädkammarn, satt upp en tavla i hallen.. har bara några kartonger med grejer som ska ner i källarn sen är här städat och fint.
är helt slut nu, kommer nog decka på soffan vääldigt snart!


föresten, idag har marthina kommit hem. nu vill jag bara träffa henne också, sen är allt bra :)



haj sålänge!

godmorgon!


idag har jag gått upp tidigt för att få undan tvättberg nr 2, sen ska vi se när jag har tid med tvättberg nr 3. ska bli skönt att bli av med all tvätt, man blir ju helt sönderstressad.

föresten, igår köpte jag byrån. byggde ihop den på ca tre timmar, tog inte alls lång tid, inte aaalls! fy fan alltså, det var det svåraste bygget jag någonsin vart med om.
men jag har kommit fram till en sak iaf, jag ska aaaldrig mer handla möbler på jysk, riktigt kass kvalite!
det blev iaf snyggt i hallen, nu ska jag bara köpa en matta och en lampa och sen ska vi få upp tavlor på väggen. sen är hallen klar!


nu ska jag fortsätta med tvätten!



yesyesyes!



ska förmodligen åka och handla dessa två ikväll:










hade tänkt att ha dom i hallen, för vår hall ser förjävlig ut. flyttkartonger (ja, fortfarnade), skor och skit & mög.
sen orkar jag inte dela garderob med oscar längre, vi har liksom bara en garderob.


nej nu ska jag fortsätta med min tvätt!



godmorgon!

ooh. så skönt det är att ligga och dra sig i sängen. ligger här under täcket med musik i öronen, helnöjd!
ska dock gå upp nu snart och sortera tvätten, har tvättid 12-16.00, sen får jag väl käka frukost också.
längtar lite efter knäckebröd med leverpastej och gurka, mumsfillibabba!

annars idag händer det nog inte så mycket, typ städa osv.

nee, dags att asa sig upp ur sängen och käka frulle.





Don't say you love me
I don't believe it
Don't say the words
If you don't mean it
Don't wanna hear it
Out in the open
Keep it inside
If you don't mean it
Don't even wanna talk about it
I know that I could live without it



smärta igen!


idag har jag mått riktigt bra i halsen men nu ikväll har den börjat spöka igen. det kliar, jag hostar och det gör svinont.
vad har jag gjort för att förtjäna detta?
ska iaf gå och göra lite te med honung snart, det är mumsigt och bra för halsen!



nya och sjukt bra låtar på datorn:

akon ft lil' wayne & young jeezy - i'm so paid

akon - troublemaker

akon - keep you much longer

dean geyer - if you don't mean it




minnen


har rensat bland bilderna på datorn idag. tog bort några 100 bilder, hade alltså en massa onödiga.
men hittade även en del gamla bilder man glömt bort.
som dessa:





carro, malin & jag (bild från helsingborgsdagblad efter vi vunnit UF)




marcus, jag & malin var lite onyktra en kväll på kärnan




ewelina & jag  - piff & puff, collerotiden




en bild från första parkfesten (studentfest)




freedom


äntligen, äntligen, äntligen har vi musik i bilen! lämnade in bilen på mds verkstad idag och dom har fixat stereon. efter några månaders tystnad i bilen kan man äntligen fetta med bra låtar.
jag är överlycklig!

jag är överlycklig för en annan sak också, marthina kommer snart hem. jag längtar rumpan av mig!


föresten, akons nya album "freedom" är svinbra.


ska duscha nu!

smärta!


har så sjukt ont i min hals, har haft det en hel vecka nu och jag orkar inte mer. gör mig frisk, tack.

sitter just nu och kollar på csi med oscar, fast han somnade precis. han är alltid så trevlig och somnar tidigt.
annars ikväll har vi vart hos mina föräldrar och snackat skit, träffade min bror också. han är ju känd nu. om ni missade första avsnittet av julkalendern så missade ni min bror. han är går förbi kameran med en beige gubbakeps och beige rock och så tar han en "tugga" av något. så kolla in klippet på svt.se.
är faktiskt en stolt syster.

ne, om man skulle göra som oscar, sova och glömma att man har ont i halsen.

nattinatti på er!



musik är livet!


tokio hotel - monsoon

akon ft colby o'donis & kardinal offishal - beautiful

brandy - right here

darin - breathin' your love (acoustic)




sjukt bra låtar som fettar min stereo för tillfället!



kissed by a rose


längesen jag uppdaterade nu, har helt enkelt inte orkat. ja, jag är lat.

i måndags var jag på gekås, ullared med johanna och monica. shoppade för ca 2000 och det blev en massa saker.
blev lite julpynt, kläder till oscar och litta annat.

i fredags blev det en fika med malin, ann-sofie och hennes lilla nova. väldigt väldigt trevligt. ann-sofie har världens sötaste dotter.
på kvällen blev det filmmys med oscar, det blev först björn gustafssons dvd sen indiana jones.

i lördags fick jag hoppa in på jobb, sen blev det pizza på chaplins, byavarv i klibban och film/spelkväll med malin och marcus. supernice!

igår sov vi typ länge, sen körde vi till oscars jobb och fixade lite med ansökningar till mig. sen körde vi till väla och köpte en julklapp till kerstin. sen iväg till bauhaus, jula och citygross.
när vi kom hem lagade vi supergod middag, fläskfile med timjan och vitlök, klyftpotatis, sallad och dressing. svingott var det.



en snabb uppdatering, nu ska jag städa och diska.