2:a världskriget


Började städa för cirka fyra timmar sen och det såg ju bättre ut för cirka fyra timmar sen. Just nu ser det ut som 2:a världskriget, kläder överallt, kartonger fulla med saker jag inte vet vad det är, saker som ska slängas, saker som ska sparas,dammtussar överallt, lite disk (..) Men det kommer bli fint här hemma, jag lovar!
Är faktiskt väldans nöjd över klädkammaren, där har jag rensat ut allt skit och nu kan man faktiskt stå där inne, inte för att jag brukar stå inne i min klädkammare men nu får en mänsklig varelse faktiskt plats där inne.

Men nu blir det Väla och Ikea med sambon :]Norrköping


Snart har jag och Oscar en veckas semester, veck35 åker vi till Norrköping, så ska vi vara där i ca tre dagar. Vi ska besöka Kolmården osv.
Efter Norrköping vet jag inte om vi ska vidare till Stockholm eller åka till någon annan stad. Några förslag?mah månsi!
Den dära Måns alltså, mumma-kardemumma på honom!
ÅNGEST!


Ångesten börjar sakta men säkert krypa sig närmre nu när sommarn börjar se sitt slut. Jag snackar jobb alltså. Har bara en sommartjänst och mitt schema tar slut nästa vecka söndag, ÅNGEST!
Men har tagit modet att söka två jobb, på Bauhaus i Löddeköpinge  - igen. Men denna gången kommer jag inte att tacka nej. Har sökt ett vik i kassa & info sen en fast tjänst i kassa & info och jag hoppas såklart att jag kommer få den fasta tjänsten, då har man i alla fall en säker framtid. Eller?
Men ska inte hoppas på för mycket med tanke på att jag fick TYVÄRR tacka nej till tjänsten jag fick där för någon månad sen. Tackade ju nej för att det var för lite timmar över sommarn och i Hyllinge har jag jobbat mer eller mindre heltid hela sommarn.
Men snälla, håll tummarna för mig?!bloggtorka!

var ett tag sen jag skrev nu, har helt enkelt inte haft lust. tröttnade på bloggandet ett tag men nu är det nya tag som gäller.

helgen som varit har varit sjukt bra. det var johannas inflyttningsfest i lördags och det var så sjukt roligt. kolm en massa roligt folk. efter festen drog jag, oscar, matti och emma och turade. matti har ju aldrig gjort det, den lilla lundapågen :]

fick föresten mina kläder från h&m igår, som jag beställde för två veckor sen. blev faktiskt lite besviken. på hemsidan var kläderna snyggare än i verkligenheten. men jag ser det på den ljusa sidan. kommer få tillbaka väldigt mycket pengar.


bilder från festen: