..


T.I ft. ludacris - whatever you like

pussycat dolls ft. r.kelly - out of this club

colby o´donis - don't turn back

playback - i got what you like

j.holiday - crazy love





black nails!


har precis målat mina naglar, svarta fick dom bli  - superhett. är så stolt över mig själv som slutat bita på naglarna, det har liksom blivit kvinna av mig med.

sitter och kollar på the voice och just nu  är det kodjos värld, det suger verkligen. tycker inte att han är rolig för fem öre. tycker inte att han ska få kalla sig för komiker, så det så!



idag är det trist väder här i helsingborg, sånt väder man bara ska sitta hemma, vira in sig i sitt täcke, läsa en bra bok eller kolla på en bra film och tricka te. men det ska inte jag, jag ska umgås med johanna idag. skulle nog ner på stan en sväng, men jag ska INTE SHOPPA. måste spara lite pengar nu, har ju redan shoppat för mycket. hur kan man ens shoppa för mycket?


fick precis ett sms av min kära sambo, han frågade hur det var med mig och sen skrev han: "bara så du vet så har jag bokat tv:n kl 22 ikväll." tycker det är sött att han bokar tv:n bara för att han ska få se sitt program om bilar.


nej nu ska jag byta mysdressen mot mina fina höstkläder, synes!


mwhaa


är megatrött idag, somnade ¨lite innan tre och så vaknade jag för lite mer än en timme sen. så jag har inte sovit så länge  - tyck synd om mig, tyck synd om mig!

igår umgicks jag med louise hela dagen, verkligen heela dagen. vid 20-tiden körde vi hem till henke och snackade lite skit, funfun.


slänger in en bild från i lördags!





xoxo  ♥




hos louise


är ute bland åkrar, traktorer, hästar och fluger  - jag är i tranarp, på landet!
umgås lite med louise, min gamla granne. har käkat lite, kelat med hundarna och snackat en massa skit. kul som fan!
snart ska vi köra hem till mig och umgås lite till!


smell u later!

söndag


nästan precis hemkommen från en pizzakväll hos mina föräldrar, denna dagen har varit en riktigt flottdag. var hos farmor innan idag och åt tårta. dom ville fira mig nu innan jag åker till kalmar.
tack för presenterna!

igår var det shopping och fest som stog på schemat. runt tiotiden hämtade mina föräldrar oss sen bar det av mot center syd. så shoppade vi lite. för min del blev det: en väska med fransar, en beige lång kofta, en tröjklänning, skinnhandskar, en lila stor halsduk och två halsband + att jag köpte kläder till oscar för 1100 kr.
sen var vi väl hemma runt tvåtiden och oscar somnade på soffan och jag satt rastlös framför datorn så jag bestämde mig för att åka till väla med johanna. var meningen att jag bara skulle köpa en tröja där men kom med lite mer saker än en tröja. köpte den rosa tröjan/jackan, ett set myskläder och en klocka. impulsköp? jadå!

tack för shoppingrundan, johääna :)

var hemma ganska sent från shoppingen och jag var ju lagom stressad, snabbt på med party-outfiten, sen trillade ewelina, pamela och sara in. där står jag med en lockad slinga i håret  - nog fint. bara några minuter efter så hade emma, madde, louise och sanna anlänt. sen lockade madde mitt hår och jag kletade på lite smink, under tiden jag gjorde det så kom henke & co.
när jag var klar kunde jag äntligen slappna av och drinkar blandades och dracks upp. förfesten var verkligen superkul, den innehöll massa skratt och dans  - det gillas.
sen drog vi ner på stan men stannade inte där så länge.

tack för en underbar kväll, den var bäst.















(fler bilder finns på bilddagboken, Laadyk)




wild horses

har ni hört natasha bedingfield - wild horses ? om ni inte gjort det så ladda ner den typ nu. det är en ruskigt bra låt!

igår var det full rulle hela dagen, gick upp 5.40, fick skjuts ner till tåget som gick 6.45, tåget som tog mig till landksrona där jag hade min körlektion 7.30. körlektionen gick sjukt bra, jag kan faktiskt köra riktigt bra nu. efter körlektion fick jag vänta på en buss till johanna i nästan en timme  - nog drygt! under väntetiden gick jag till citygross och köpte frukost, lunch och frukt.
när jag framme hos johanna körde vi direkt till jobb och jag jobbade mellan 10.55 - 20.10.
jobbade med söta linda på kvällen  - det gillas!

sen en annan sak om igår, det var löning och en bra sådan + att jag och oscar firade 26 månader, älskar dig älskling!




idag är jag ledig eller jag är ledig till fredag nästa vecka, sen är jag i kalmar och jobbar från fredag - söndag (veckan efter). men idag händer det nog inget speciellt, skulle träffat johanna men får nog skippa det, kom på att jag skulle åka till farmor och bli lite firad av henne  - för jag fyller faktiskt år på fredag nästa vecka!

imorgon blir det förhoppningsvis fest med ewelina, var ett tag sen man träffade denna skönhet. som det ser ut nu så blir det förfest hos mig, men sen vet man aldrig var man hamnar när man är med henne.

på söndag, kommer mina föräldrar och firar mig i förskott eftersom jag inte kommer vara hemma på tio dagar när jag fyller år. men då hade jag tänkt att bjuda på tårta eller om jag ska baka något.



nej, nu är det dax för frulle. synes!


godmorgon!


har precis läst lite bloggar och nu tittar jag och min kurrande mage på ett avsnitt av topmodel, detta är nog den 100:e gången som dom visar det i repris.

idag händer det inte så jättemycket, ska ha en körlektion kl 16.20 och det är nog det mest spännande som händer idag, låter kul va?


föresten, vad tycker ni om uggs?
hiss eller diss?


so you think you can dance

aah, det har jag precis kollat på. och ville egentligen bara säga att twitch och mark är så otroligt  bra och snygga  - såklart!

i love so you think you can dance!




godnatt!


pigg och vaken ?


njaae, men vaken är jag.
råkade visst somna på soffan och vaknade nästan precis. å nu sitter jag här och kollar på topmodel  - repris såklart!

idag har jag varit på inventeringsutbildning på jobb, vi har ju stängt på jobb den 14 oktober pga inventering. kan ju bli spännande, spännande att se pensionärerna hjälpa oss. hoppas man får jobba med en fräck pensionär.



det var bara det.

tävling!

en bloggare vid namn emma-sophia har en tävling där man kan vinna en fin design till sin blogg. detta är hennes blogg levoton.blogg.se, gå in där om ni vill vara med i tävlingen. jag själv är också med i tävlingen för om ni ser skulle jag behöva pimpa min blogg, så jag hoppas jag vinner för designen var superfin :)



tävlingen avslutas imorgon!

segertåg

nyss hemkommen från donken, åt en rälig burgare  - aldrig mer att jag ska äta på donken, aldrig!
så nu väntar jag på besked om kim och hans tjej skulle komma och ta en eller flera öl med oss, hade varit supernice. alltid gott att dricka lite, eller?

annars idag har jag jobbat mellan 12-18.25 och det har gått väldans bra måste jag säga. skönt att vara tillbaka nu efter min tre veckors "semester".

naj nu ska jag mysa med min favoritpåg!


(jag & drickan)

äntligen!


mitt berg av tvätt är äntligen borta, hann till och med tvätta mer än vad jag tänkt  - det gillas!
så nu sitter jag här i soffan med datorn i knäet och tittar på vänner, tröttnar aldrig på den serien. borde köpa boxen.

funderar på vad jag ska göra ikväll, är sjukt trött så det blir nog bara att vara hemma. men ville in på ikea en sväng för att kolla på lite möbler jag tänkt köpa. vet inte om det blir att vi köper golvet till hallen idag, kan inte bli klara i hallen förrän vi lagt nytt golv för jag spyr på det vi har nu.

här är lite saker som jag vill köpa till hallen, vad tycks?






tvätt, tvätt, tvätt..



vaknade av att min alarm på mobilen ringde och jag förstog inte riktigt varför den ringde  - jag är ju ledig idag! men sen kom jag på att jag skulle tvätta fram till kl 12, orka? men det ska bli skönt att bli av med tvättberget.

annars händer det nog inte så mycket idag, får väl ta och städa lite osv.


synes!


magen kurrar!

ja, min mage kurrar en aning. har inte käkat sen 11 , typ. så inte så konstigt att jag är SVINhungrig.
håller faktiskt på med maten, har pommesen i ugnen och väntar på att jag ka börja steka köttet.
annars? jorå, jag har varit flitig  - flitiga katta, har diskat lite och efter det tog jag ett bad i karet. rakade benen och tvättade mitt fettiga hår. mitt hår blir fettigt fort, tyvärr. hatar fettigt hår! men nu är jag ren och fin, sitter här i mina nya mysbyxor med körsbär på (och en tröja såklart)  - fick dom av min älskade mamma.


nej, nu ska jag börja steka köttet. kul va?





mitt fjärde försök!

kära läsare, nu gör jag ett sista försök med att starta min fjärde blogg  - kan man ens säga att jag startar en blogg? aja, skitsamma. som sagt, jag ska ge detta en sista chans nu men bara om jag får till en snygg design på bloggen men jag fattar mig inte på dom dära html-koderna. som många kanske redan vet är jag en aktiv noggare just för att det är lätt att få en snygg design men det känns ändå så tråkigt.

men ni som kommer att läsa min blogg får jättegärna hjälpa mig med min design :)

men nu orkar jag inte skriva mer, skriver kanske mer senare men jag hade inte hoppats på för mycket!