ont i foten


Godkväll sötnosar!

Sitter hemma i soffan och lider, har så fruktansvärt ont i min vänstra fot. Det känns som någon har slitit av en nerv eller något. Det är väldigt jobbigt.

Var ju på Väla innan med mamma & pappa (och sen kom Oscar) och köpte lite julklappar. Det blev pyjamasbyxor till pappa, ett par svarta tighta chinos till Oscar i tidig julklapp och två ölglas till mamma och pappa. Ska ut imorgon iegn och leta efter fler roliga julklappar till familjen. Hade tänkt att köpa förra årets julkalender (som gick på tv) till min bror som är 23år gammal. Han var med i den, så tänkte köpa den som ett litet skämt ;]

Men nu ska Oscar få massera min onda fot. Puss på er!

Måndag


Godmorgon!
Idag är det måndag och jag är ledig idag och imorgon och det känns väldigt bra. Så idag ska jag passa på att julpynta och sen till väla och köpa julklappar med mamma och pappa.

Föresten, Bauhaus "julfest" i lördags var väldigt rolig. Synd att alla drog så tidigt bara. Men annars var den över förväntan :]

julfest


Godmorgon sötnosar!
Ska snart köra iväg till jobb, jobbar till 16 idag. Sen hem och fixa sig för julfesten med jobb. Woho!

what to buy to the guy?


Jag har ett litet problem, vet inte vad jag ska köpa till Oscar i julklapp. Vill ju ge honom allt han önskar sig men det kommer jag aldrig ha råd med. Men en julklapp har jag redan klickat hem och den vet jag att han kommer älska :]

Detta är något jag vet att Oscar vill ha:



- Tighta svarta brallz
- Grå hoodie
- Skor
- Skidhjälm
- Xbox 360
- Klocka
- Racingoverall


min önskelista





- Everest dunjacka från Stadium.
- En vit Iphone.
- Presentkort från Ikea.
- En stor vit spargris.
- Bordslampa Ljusås Ysby från Ikea.
- Vit Malmbyrå från Ikea.
- Tavla från Ikea.


bloggtorka


Hej brudar (och killar kanske?) !
Har haft en liten bloggtorka, har liksom inte haft något intressant att skriva om, ingen lust alls helt enkelt. Men nu är jag nog tillbaka :]

Men i alla fall, idag är jag ledig och tänkte det skule vara skönt att sova bort halva dagen men icke. Blev väckt halv tio av en jäkla vägplattarmaskin som körde utanför lägenheten. Varför vägarbeten när jag är ledig?!
Men nu är jag uppe och funderar lite på vad jag ska göra på min lediga dag, baka? köpa julklappar? Ja, vi får se.








Biomys


Ikväll ska jag och Oscar på bio och se på New Moon, jag längtar ihjäl mig för tillfället. Hoppas den är lika bra som Twilight :]



Kärleken




Älskar min sambo för han alltid finns där för mig.
Älskar min sambo för att han älskar mig.
Älskar min sambo för att han är sjukt rolig.
Älskar min sambo för att han är såå snygg.

Jag är lycklig, helt enkelt :]


Fredagsmys


Har precis pratat med min älskade mamma och hon ville inte att jag skulle sitta hemma själv idag så hon och pappa är på väg hit nu, så ska vi köra hem till dom på fredagsmys. Oscar är nämligen ute med jobbet i Ängelholm ikväll.

Var föresten och kollade på lägenhet med Johanna och hennes kille innan, så fin den var. Hoppas verkligen att ni får den  - jag håller tummarna :]

Ha en underbar kväll sötnosar!

Lantliv


Jag och min kära sambo har fått dille på att kolla på hus och jag vill ju gärna ha ett gammalt och lantligt hus som jag kan renovera. Mitt drömhus ska vara ute på landet, ha gammalt slitet trägolv, spegeldörrar, vita stora fönster, vit träpanel på väggarna, högt i tak, stort modernt ljust kök (..)

Hittade bilder på styleroom på ett hus som ser ut som mitt drömhus:





Storm


Det är storm här i Helsingborg och jag älskar det. Älskar att sitta inne i myskläder med mysoscar och höra hur det regnar och blåser utomhus.

Nej, nu ska jag ta på mig min blommiga mysbyxor, en varm myskofta och mina mysiga dunskor och sen mysa med min mysoscar ;]

Trött!

Hejhej!
Har precis käkat kyckling & sallad och nu ligger jag och myser under en filt i soffan. Är inte så långt ifrån att somna nu. Ska försöka ta en powernap innan jag ska följa med Johanna när hon ska kolla på kattungar.

Puss & hej!

Westie


Alltså, jag är så kär. Alltså verkligen kär. I en liten vovve, West highland white terrier heter rasen. Jag dör lite inombords när jag ser bilder på dom.
Förmodligen blir det att vi skaffar hund nästa år eller nästa år igen och då blir den en söt liten Westie.





Wii fit


Tjenare fokz!
Sitter just nu hemma hos Johanna och spelar Wii fit och fy fasen vad kul det är :] Måste köpa det efter löning så man kan komma i form.

Har ni spelet? Tycker ni att det är kul?



Bikbok



pic: bikbok

Tycker att det är fruktansvärt coolt med markerande axlar. Man kanske borde köpa denna som kommer från BikBok :]


Bad romance





Så märklig men ack så bra!


om du bara vill


Idag har jag en sån dag då jag tänker mycket på min kusin som gick bort för något år sedan. Även om vi inte umgicks så mycket så saknar jag honom så otroligt mycket.
Denna låten lyssnade han mycket på innan han gick bort och därför spelades den på hans begravning.



Per Gessle -  Om du bara vill


Trubbel i paradiset


Godkväll!

Tog ju sprutan i fredags och jag har överlevt. Har bara lite ont i armen just nu, men mår inte illa som vissa andra gjort. Så jag har kunnat jobba precis som vanligt i helgen. Förutom jobb, så har helgen varit väldigt lugn. Igår hade jag och Oscar lördagsmys med "Änglar och demoner", fruktansvärt bra film faktiskt.
Ikväll ska vi på bio och se på "Trubbel i paradiset", hoppas den är rolig. Någon av er som har sett det? Hur var den?




nöffnöff


Hej allihopa!
Ska ner och vaccinera mig mot nöffnöffsjukan nu, sen ska jag faktiskt sola en sväng. Efter det ska jag diska undan lite disk och sen kommer mina föräldrar hit på fredagsmys.

Som ni kanske ser så har jag en ny design, tack Marlene för den :]

Ride it!


Hej mina sötnosar!
Just nu är jag så himla lycklig, är nästan precis hemkommer från Hjärnarp där jag har fått rida en underbar häst. Det var Annas häst Bellami och Anna är en arbetskamrat till Oscar. Det hela började med att järngänget från Cliffton hade slagit vad med Anna om att det var enkelt att rida, så idag skulle Oscar, Kenneth, Tobbe & Jörgen bevisa det. Och det såg VÄLDIGT roligt ut. När dom hade ridit så fick jag också ta en tur och det kändes så underbart att vara tillbaka på hästryggen. Oh, jag bara älskar hästar! Ska verkligen ta upp intresset med hästar igen, mår som bäst när jag sitter på hästryggen!

Men nu ska jag mysa med min hingst ;]

Puss på er!

Jag vill bli med barn!


Haha, nej det vill jag inte. Inte än iallafall, ni får vänta några år till ;] Men satt och kollade bäbiskläder på H&Ms hemsida och bäbisarna var ju så otroligt söta, så visst blir man lite sugen på att skaffa en. Men det får bli när jag & ekonomin är redo för det. Jag hade aldrig kunnat skaffa barn innan min ekonomi var säker, tycker inte det hade varit riktigt shysst mot barnet för när jag skaffar barn så vill jag ge honom/ henne allt (nästan allt).



 


Black





En sjukt snygg svart partyoutfit som kan bli din för knappt 1000 kr.
Byxorna och linnet kommer från Lindex, skorna kommer från Nelly.


Fredagen i bilder

 
 
 
 




söndagsmys på landet


Nu är mysdressen på och det blir söndagsmys hos Oscars mamma. Älskar att ha söndagsmys på landet :]

Puss på er!

Pigg & vaken?


Vaken är jag men pigg vill jag inte kalla mig. Kom hem någon gång efter 3 inatt, inte så jättesent men det hade varit full rulle hela dagen igår och i förgår.
Först i fredags så jobbade jag 9-12, efter det hängde jag med Johanna till hennes skola i Halmstad en snabbis, sen hem och duscha och fixa sig inför lite fest med Johanna. Blev inte mycket till fest egentligen, vi satt hemma hos mig och tog några drinkar (läs många ;) och sen blev det en snabb utgång i stan där vi träffade Madde, Emma & Amanda.
Igår vaknade man lite mör vid 11-tiden, gick upp, fixade mig och åkte till födelsedagsfesten hos min älskade farmor. Vi var där någon timme sen fick vi stressa ner till Malmö där vi skulle ha lördagsmys med Oscar familj.
När klockan var halv nio lämnar vi Malmö och kör hem och fixar oss på 10 minuter för förfest & utgång. Åker snabbt som fasen till Tias och tar någon drink, kör sedan vidare mot slutmålet  - Ekebo erotikmässa!
Fast att det var en stressig lördag så hade jag faktiskt riktigt kul hela dagen, verkligen skitkul :]

Men ska nog väcka Oscar nu som man kan gosa lite.

Mc-brud


 

Jag kör en dagens outfit för skoj skull, tror dock inte att det kommer ske så ofta.
Halsduk, mc-jacka, jeans och oversize tröja från H&M, fodrade mcboots från Trampolin.


Skidsemestern bokad!


Då var skidsemestern bokad. Vecka 2 åker jag, Oscar, Malin & Marcus till Idre fjäll och ska vara där i en hel vecka. Det ska faktiskt bli kul men är lite nervös eftersom jag inte kan åka skidor. Men ska träna en massa sen!



Här är stugan vi ska bo i, mysig va?


black & white






dom nya kuddarna :]


home again!


Då var man hemkommen från nagelfixandet, naglarna blev sjukt snygga tycker jag. Lite ovant med så långa men man vänjer sig, om inte så får jag fila ner dom. Hoppas inte att dom är ivägen imorn på jobb.

Föresten, årets första snö i Helsingborg faller ner från himlen just nu. I hate it.




Fransk manikyr, fina va?


Fransk manikyr


Godmorgon gott folk!
Är uppe med tuppen trots att jag är ledig idag, men jag ska fixa mina naglar med Ewelina klockan 10. Så det är värt att gå upp tidigt på en ledig dag.



Bild lånad av Tant.


spegel, spegel på väggen där..


Hejhopp!
Har precis träffat Ewelina & Robin, dom var här en snabbis och snackade lite skit. Robin informerade mig om en engelsk bulldog som skänkes bort och jag är väldigt sugen. Om inte Robin vill ha den så vet man aldrig om jag blir hundägare ;]

Annars idag har jag jobbat, 9-12  - såklart! Efter jobb körde jag hem till mina föräldrar, käkade lite och sen bar det av till Ikea där jag ÄNTLIGEN köpte en spegel + två prydnadskuddar till sängen. Jag älskar spegeln, den är så stoor och underbar!

Nej, nu Ugly Betty.




Höst & vintermys

Welly Socks SEK 349, Hunter - NELLY.COM  Welly Socks SEK 349, Hunter - NELLY.COM Welly Socks SEK 499, Hunter - NELLY.COM


Nu när det är så kallt ute så hade jag velat värma mig med dessa underbara sockar från Nelly från 349 kr.
Jag älskar höst & vintermys :]


Söndag

Humör: Humöret är där inget fel på, är bara trött.
Gjort: Precis stigit upp och nu sitter jag här. 
Planer: Idag ska jag jobba, 13.10 - 18.25. Sen ska jag hem och mysa med Oscar. 
Ser på: Bumbibjörnarna ;]
Lyssnar på: Bumbibjörnarna.
Läser: Inget för tillfället, har redan läst bloggar.
Äter: Strax frukost.
Bästa: Att Oscar sitter brevid mig.
Sämsta: Att jag ska åka iväg och jobba sen, hade ju faktiskt varit mysigt att hålla söndag med Oscar.
Väder: Grått och tråkigt!