bloggtorka


nu kommer jag inte blogga på ett bra tag, lämnade in min dator på lagning i tisdags och jag får tillbaka den om 2 - 3 veckor. jag kommer DÖÖÖ!

men men, nu ska jag mysa vidare med johanna och oscar!

och grattis till emma, louise och madde som tagit studenten idag!

:)bff

kATTiLATTE  ♥  jUHÄÄNA
fetto-kväll


ikväll har jag en myskväll med johanna, jag lagade middag till oss innan och nu tvättar vi och väntar på att mamas boy´s (har för mig att det hette det) ska börja. så ska vi äta en massa choklad och kakor, mumsigt värre.

älskar våra fetto-kvällar :]


.
grattis till körkortet nils!
då blir det race i smauland i sommar ;]


. 
 


 

jag älskar verkligen honom ♥fjortistiden is back!


där är en liten 17åring som försöker förstöra mellan johanna och killen hon träffar. den här lilla tjejen väcker en massa minnen hur det var på fjortistiden, hade nästan glömt hur töntig man var. jag menar hon hotar johanna med stryk, och jämför henne med skåpmat? ska man skratta eller gråta?

tycker det är så jävla tråkigt om detta lilla flickebarnet ska förstöra mellan två vuxna människor som faktiskt tycker om varandra väldigt mycket. varför inte bara glädja sig åt andra istället?

men johanna och marcus, kämpa vidare. hon är ju egentligen inget att bry sig om :]wolverine


vi är precis hemkomna från bion. filmen var faktiskt riktigt riktigt bra. sen dendära wolverine var ju lite småsnygg också.
kommer iaf se denna filmen fler gånger.

har kommit på att jag älskar att gå på bio, det är sjukt nice. sitta där med en massa folk man inte känner (förutom dom man går dit med) och tittar på en (förhoppningsvis) bra film med bra ljud och en massa gottis till. det är nice. sen är ju biopoppen också så sjukt nice.


movietajm


snart blir det bio med baby. ikväll ska vi se wolverine. hoppas på att den är bra.sverige - danmark


kollar just nu på matchen, det står 0 - 1. jag blir inte så förvånad heller. men hejja sverige ;]

idag har jag varit på kopparhatten (skäralid) för första gången. oscar körde upp där och sen stog vi där och tittade på ravinen. himla mysigt faktiskt. men tror knappast att det var ravinen som gjorde det mysigt, det var nog min underbara oscar.

såg på schemat att jag är ledig imorn, jag som trodde jag jobbade. hade gärna velat jobba. så är det någon som vill vara ledig så hoppar jag gärna in!


 
 
 
eagle eye

idag är det äntligen fredag och en lugn fredag på väldigt väldigt länge.
dagen började med jobb, 13.00 - 17.00. sen iväg och hämta min nya mobil, sen kom mina kära föräldrar hem till oss. så blev det lite familjemys.
och nu precis har jag och oscar tittat på film, egale eye. en sjukt bra film. börjar undra om jag kommer bli kär i alla filmer med shia labeouf? jag menar, jag är ju redan kär i transformers. vet inte om det är filmerna han gör eller om det bara är han? han är ju allt en liten snygging ;]

men nu ska jag pilla lite på min nya & vita telefunk.

.


vill säga grattis till joel som blev pappa till en liten pojke igår. kan bli kul att se honom som pappa :]


ont i huet


men grattis, idag har jag ont i huvet. fick det när jag var på jobb, vad annars? det har varit ganska så mycket att göra sen johanna gick hem en timme tidigare. men med lite huvudvärk så vet man ju att man lever.

har varit och hämtat mina bäddset och överkast idag. har precis bäddat rent och snyggt blev det. fattas bara lite snygga kuddar.

ikväll är det säsongspremiär av design: simon och tomas, som jag har längtat. alla som känner mig vet att dom är mina favorit-inredare.

nej, ska fixa mina naglar nu. tjaao!