på det igen



igår var jag och oscar på ewelinas 22års fest, hon bjöd på mat och dryck. skulle egentligen inte dricka men ja, jag tog tre drinkar. så det var ganska lugnt.
vid elva tror jag det var så skulle vi hem, men det blev faktiskt en utgång för min del med johanna. var på bulls ett tag och sen drog vi vidare till utposten för att träffa henke & co. skulle hänga med dom till cardinal sen men det gick väl inte så bra. vi är fortfarande för små. hatar att vara liten.

men hela gårdagen var sjukt bra. ewelinas fest var toppen och utgången var väldigt nice!














ikväll blir det ju "fest" igen, ska till louise och fira henne. för min del blir det lugnt efter som jag är körandes.

nej nu ska jag göra mig snygg, om det nu går..



love it





lyssna & få öronorgasm, det får jag varje gång jag lyssnar på den.




fredag



då har man glömt att uppdatera IGEN.
i onsdags träffade jag ewelina en sväng på stan, jag köpte lösögonfransar och en turkos ögonskugga. nu ska jag bara lära mig att ta på ögonfransar också, verkar ju inte helt lätt.
efter shoppingen körde vi ewelina hem, sen körde vi hem och käkade osv, sen bar det av till ugglebadet. skulle ju simma.
det blev 25 pinsamma längder, det blir fler nästa gång. men så skönt det var att simma. ska göra detta en gång i veckan nu.
efter simningen körde vi hem till marthina en sväng. nillet var också där. så vi satt och snackade en massa skit. så kul att träffa min älskling :]

igår körde jag och ewelina till väla på en shoppingtur, jag köpte en tischa med tryck på, solglasögon och ett sånt skydd till dom så dom inte går sönder i väskan.
efter väla körde vi in till stan och solade, och vi brände oss lite grann. men det är så värt det ;]
sen körde vi och hämtade ewelinas mamma på hennes jobb och sen bar det av till maxi för att hjälpa dom att storhandla, och dom STORHANDLADE verkligen.
körde sedan och hämtade oscar på jobb, så käkade vi middag och sen körde oscar mig till johanna och han körde till svalöv med johannas bil för att laga den.

medans han var där passade vi på att åka till familia en sväng, jag köpte sånt dust till håret så man får volym och strumpor.
sen fick vi köra och hämta oscar i svalöv för johannas bil ville inte starta.
jag spenderade hela min torsdag i en bil, är så sjukt trött på att köra nu!


idag? ska hem till ewelina på hennes fest. kommer bli väldans trevligt.



still in love



sitter just nu och väntar på att ewelina ska ringa mig, ska ju ner på stan en sväng. hon ska ju hjälpa mig att hitta lösögonfransar. hon ska förmodligen också shoppa lite ;]

nej, ska lösa lite korsord nu!



tvättdag!



sorry, tanten i min trapp. idag får du inte min tvättid för idag tvättar jag!
har tvättis fram till kl 12 och min tvätt lär väl aldrig torka till dess. den lilla torktumlaren vi har suger. tar mer än en timme för den att torka kläderna. det suger!

men nu ska jag inte sitta här och vara negativ. är ändå ganska glad idag. idag är det sista dagen jag går på ren kur, sen imorn ska jag få äta mat för första gången på en månad. sen ska jag träffa ewelina en snabbis i stan idag, hon ska hjälpa mig med att hitta lösögonfransar.
sen ikväll ska jag hänga med osar och marcus till perstorp och simma, ska börja simma en gång i veckan nu iaf. förhoppningsvis kommer vi sola efter varje simtur. orkar inte vara blek längre.

föresten, jag köpte nya skor igår. ett par svarta partyballerinor kan man kalla det, håller på att gå in dom nu för jag pallar inte ha ont i mina fötter på framfyllan. så lika bra att göra dom lite mer bekväma nu.

dags för frulle!



collage



har laddat ner ett program där man kan fixa sina bilder på ett enkelt vis. picasa 3 heter det. faktiskt väldigt bra och enkelt.
gjorde ett collage på min älskling och ett med mig och johanna.














oprah



såg detta klippet på oprah idag. det här fick mig till att gråta..








fyndat i källarn



för drygt en timme sedan bar jag och oscar ner lite saker i källarn, då passade jag på att kolla i lite påsar. då hittade jag en nettopåse med kläder i. tog upp det i lägenheten och provade kläderna och jag fyndade lite nytt.
en svart kofta, en "cowboy"-skjorta och en rödrutig kortärmad skjorta.  jag är helnöjd!

ooh, sitter och längtar till mars månad. så mycket som händer då, på helgerna iaf.
7 mars är det volbeatkonsert i lund, 14 mars är det framfyllan på bahnhoff med henke & gänget, 21 mars är det johannas första inflyttningsfest och 28 mars är det hennes andra inflyttningsfest. känns som om man kommer vara full hela mars. men jag klagar inte.


 
 

kände för att vara lite ego ;]





russin



har precis diskat och nu känns mina fingrar som russin, så äckligt. innan dess var madde och louise och hälsade på mig, trevligt trevligt.
sen ikväll blir det bara hemmamys med oscar, beck ikväll ju ;]

igår var det ju oscars födelsedag och den firade vi med boese och johanna, dom käkade mat och jag tittade på. sen blev det melodifestivalen som faktiskt var väldigt dålig. och efter många om och med gick vi ut i snöovädret. det blev biljardspelande på bulls och jag var inte så dålig som jag trodde. det var iaf riktigt roligt.

har bestämt mig för att sluta lite tidigare med den rena dieten jag går på nu, tänkte att jag skulle gå på ren kur fram till onsdag och på torsdag ska jag börja med halv kur och det är för att jag har nästan bara vaniljsmaken kvar och jag klarar inte av den. tänkte att jag ska bara spara den och ta dom sen när man känner för att gå ner några kilon.

så på torsdag ska jag börja äta igen och gå på sopporna.





uppdatering



efter traumat i onsdags har jag nu lugnat ner mig och kan äntligen uppdatera min blogg.

i torsdags kom johanna hem till mig på dan en sväng, sen bestämde vi oss för att köra till väla. nu när vi ändå skulle ut så passade jag på att söka ett jobb på b.young på söderpunkten, så nu hoppas man på positivt svar där ifrån.
när vi kom till väla gick vi in på audio video för att framkalla ett foto och under tiden det fixades kollade vi på en massa kläder, såklart. vi köpte dock inget.
det enda jag köpte var en ros till oscar, han hade haft en dålig dag på jobbet och såklart vill jag ju muntra upp honom :]

efter väla körde vi till oscars jobb, där jag gav honom rosen och han blev jätteglad, som tur var. sen hängde jag med johanna hem och sen kom oscar dit när han hade slutat på jobb.
så det blev mest en sogt kväll.

igår skulle vi fira oscar lite, mina föräldrar skulle komma och vi skulle bjuda på mat. så det blev lite shopping på city gross och städning när man kom hem.
när mina föräldrar anlänt bjöds det på fläskfilé á la grekland och den var tydligen sjukt god. jag fick tyvärr inte smaka. men alla tog flera portioner så den måste ha varit god.
till efterrätt blev det gammeldags vanilj och varma hallon och det gillades också.


det var en supermysig kväll igår, mina föräldrar är bäst ♥

idag fyller ju oscar år, grattis baby!
så ikväll kommer några vänner hit och firar oscar, jag bjuder antagligen på mat igen. så förhoppningsvis får oscar en trevlig födelsedag.


nej nu ska jag handla till ikväll!



happy b-day baby ♥





utmanad!

blev då utmanad av alexandra, tack så himla mycket


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,
utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja
med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga,
hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har
ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte
ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma
svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: katarina

2. Ett ord på fyra bokstäver: katt

3. Flicknamn: katrin


4. Pojknamn: kalle

5. Yrke: klädesdesigner

6. Färg: klarblå

7. Klädesplagg: klänning

8. Mat: kycklingburgare


9. Sak i badrummet: kran

10. Plats/stad: karlstad

11. En orsak att vara sen: kärnkraftsolycka

12. Något man skriker: kolla!


13. Film: kinsey

14. Något man dricker: kolsyrat vatten


15. Band: kent

16. Djur: kamel

17. Gatunamn: kvidingehedsvägen


18. Bil: kia

19. Sång: klippans centrum  - torsson

20. Aktivitet med mer än en deltagare: knulla ?
;]

nu utmanar jag johanna, ann-sofie, daniel och ewelina!


förvirrad onsdag



vilken dag det har varit idag alltså. jag och johanna har varit på en tripp runt skåne typ.
först körde vi hem till johanna för att hämta lite saker, sen vidare till bauhaus för att köpa spolarvätska. sen bar det av till nova lund där jag skulle söka ett jobb. tog även en drömrunda där bland alla kläder och skor.
när vi var klara på nova körde vi till malmö, skulle göra ett ärende åt oscar på returbil. kan ju tala om för er att vi aldrig om till returbil. vi körde vilse istället. kom till något vägarbete som jag fattade noll av. sen kom vi ut där ifrån och vi körde mot motorvägen men helt plötsligt är vi inne i lund, så det var bara att vända och sen åka tillbaka mot malmö och till slut hittade vi ut till motorvägen. DÅ var jag lycklig, äntligen var man ute ur den röriga staden.

det var första gången jag körde i malmö och aldrig mer, jag började ju nästan böla när vi körde vilse där. kommer aldrig mer köra dit, aldrig någonsin.

men vi kom iaf hem hela, som tur var.


men nu blir det mys med baby boo ♥




8 sanningar



läste detta på isabelles blogg, så tänkte att jag också skulle berätta 8 sanningar om mig.

1. hatar tånaglar, alltså riktigt långa och äckliga.

2. tänder sjukt mycket på killar med vita boxer, det är så hett!

3. är rädd för att köra till platser där jag aldrig varit, kör ju bara vilse.

4. älskar russin, kan äta en hel stor burk utan några problem.

5. har det värsta skrattet i världen, jag väser.

6. älskar när killar drar sina fingrar genom sitt halvlånga hår bakåt, mmmums!

7. saknar en viss person så sjukt mycket varje, går inte en dag utan att jag tänker på henne.

8. är ganska korkad. detta citatet säger väl en del:
"voje - du har fan bara vakum i huvet.
jag - men det är i allafall bättre än inget"


någon annan som vågar avslöja sina djupaste hemligheter?




fryser



fryser duktigt mycket, hatar denna jäkla vintern. ge mig sommar istället!

ska lyssna på måns låt nu, då blir jag varm ;]




visst är den bra?





uppdatering



var ett tag sen jag skrev nu. ni vet, det är månas fel. hans låt i melodifestivalen var så sjukt bra så jag svimmade och vaknade upp nu ;]

är precis hemkommen från stallet, har inte var där på hundra år så jag passade på att åka dit nu när madde tar hand om dom. emma och dom är ju på semester.
det var så skönt att vara där. vi tog in gamle kingman och ryktade honom. tyvärr så mår inte han så bra just nu. han har fel på en hov och kan knappt gå, han blir mobbad av en ut av hästarna där och sen är han faktiskt 25 år gammal. så snart är det väl dags att låta honom "gå"
kommer bli sjukt jobbigt för min del, kingman red man när man gick på ridskolan i ausås och sen köpte familjen torstensson honom och då började man att ta hand om honom där, han blev ju nästan min häst. så jag ska försöka vara i stallet så mycket som möjligt nu.

men annars så var det trevligt att träffa madde, inte så ofta man gör det längre. ganska kul att snacka lite skit om allt och alla!

nej, nu ska jag ta av mig stallkläderna och ta på mig någon snyggt. för sen ska jag hem till ewelina en sväng och sen ska jag hämta upp oscar på jobb!


 

(min snutte)









hope & glory



OOOH, herre min guuud!
min måns gick direkt vidare till final med den underabara låten "hope & glory" fy fan vilken underbar låt!
jag döör!

är seriöst helt lost i mumsiga måns zelmerlöw!





alla hjärtans dag..



..och melodifestivalen, jag är helnöjd!
oscar sitter just nu och mumsar i sig en pizza framför mig medans jag smuttar på mitt vatten. just nu hatar jag att jag går på denna dieten, hade ju velat äta god middag och sen en god efterrätt men oscar. men no can do.
men jag försöker istället tänka "bara tre veckor kvar" och "känd & smal", jag försöker med andra ord tänka positiv ;]

har föresten gått ner 6kg nu!

annars denna kärleksdag händer det faktiskt inte så mycket, blir en lugn och mysig hemmakväll framför melodifestivalen. måns uppträder ju ikväll och det tänker ju inte jag missa. har hört en liten snutt av hans låt och jag älskar den, så han kommer gå vidare, han bara måste gå vidare!

nej, nu ska jag lukta mig mätt på oscars peperonipizza. mmm-mums.




filmmys



då var man nyduschad för denna månaden ;] sitter just nu och väntar på att malin och marcus ska komma. för ikväll blir det filmmys med dom. så dom lär sitta här och äta chips och dricka läsk, inte alls jobbigt inte alls..
men det kommer bli supertrevligt!




ellen degeneres



jag bara älskar denna kvinna, hon är världens roligaste. kolla bara på klippet med henne och britney spears, dom kör en julrap. jag bara dör av detta!







hmm..



läst på tjuvlyssnat.se.

En kille och två tjejer ~17 pratar om killens nya hund.
Killen: Jag ska lära den allt jag kan!
Tjej 1: Haha, det blir ju inte mycket inte!
Tjej 2 nickar instämmande.
Killen: Joo fan, jag ska lära den matte! Tänk va coolt om jag ba "vad är 10+5?" och så skäller den fem gånger!
Alla blir tysta.

tur det finns mattegeni..







vad är det för fel på mina grannar?



nu ska jag berätta om en tant som bor här i huset. denna tant lägger sig i allt. och just idag är hon sjukt jobbig. jag hade helt glömt bort att jag hade tvättid mellan 8-12, så nu står hon utanför min dörr och plingar, hon öppnar till och med brevinkastet och kallar på mig och frågar om hon kan ta min tvättid. jag orkar inte med henne för hon ska alltid plinga på och jag har tröttnat.

alltså vilken människa går ner i tvättstugan och kollar om folket tar sina tvättider? och vilken människa orkar plinga på hos någon och fråga om man kan ta deras tvättid? och vilken människa pratar genom ett brevinkast?

en annan gång plingade hon på efter vi packat ner julbelysningen och satt ner dom i källaren. då ville hon att vi skulle lägga något över dom så dom inte förstördes. verkligen jättesnällt av henne på ett väldigt väldigt konstigt sätt.
hon måste ju verkligen snoka på allt och alla?

förhoppningsvis slutar hon med plingandet för idag..




bjäregatan 12a



tänkte visa lite bilder på min och oscars lägenhet.


 
 
 
 








top modelkväll



sitter just nu och väntar att jag får köra hem till johanna, hon är helt seg. får tydligen inte komma förrän vid sjutiden och här sitter jag i soffan, duschad och klar för avfärd. men jag får väl snällt vänta.
våra vanliga top modelkvällar, alltså dom vi hade innan dieten, brukade innehålla calzon utan tomatsås, coca cola, chees rings och ostbågar men inte ikväll. ikväll blir det för min del en kakaomint-shake och vatten. mumsigt eller hur?

kollade föresten på war of the world innan idag, jag bara älskar den filmen. den är så sjukt läskig och det gillar jag.

nej, dags för lite bloggläsande och sen ska jag köra till johanna!



ännu en..



..tvättdag. men nu är där inte mycket kvar. bara en liten hög som jag får bort på torsdag.
blev föresten så sjukt irreterad på en av mina grannar imorse. jag hade / har tvättid mellan 08.00 - 12.00 och när jag kommer ner i tvättstugan och öppnar dörren då ser jag att någon har torktumlaren igång.  jo, då är det den konstiga amerikanaren med en chihuahua som heter "chili" som har sina kläder där i. grejen är den att jag vill inte lämna mina kläder i ett olåst rum, vem vet om där är någon som snottar ?
det värsta var att han kunde inte skynda sig med att ta ut kläder så jag kunde låsa efter mig och jag tänker absolut inte stå och vänta på honom. så jag gick ju efter jag satt igång tvättmaskinerna.
när jag kom ner sen igen så var inget borta som tur var, annars är det han som hade fått ersätta det..
han är en mycket märklig människa!




tvättdag idag



var ett tag sen jag tvättade nu, så jag tyckte det var dags nu eftersom tvätthögen var hög som ett höghus ;]  så jag lär ju inte bli klar med all tvätt idag. orka?

nej, nu ska jag ladda ner en film och äta frulle. blir banansmak nu ;]




time for beck!



5kg nu ! ! !

nej, time for beck !




rubrik



igår var vi ju på marias 25års fest, det var väldigt trevligt. träffade väldigt trevligt folk. har även bestämt fler fester med dom.  körde tyvärr hem ganska tidigt för oscar mådde inte så bra. han blev väl lite full av ölen han drack ;]

föresten, min msn funkar nu iaf. vi provade med att starta om datorn och då funkade den. hade inte klarat mig utan den. man måste ju vara kontaktbar..


ser ni skillnaden mellan den nya och gamla tv:n ?








hjälp sökes !



jag kan inte logga in på min msn och jag känner mig handikappad, så finns det någon som kan hjälpa mig så kom hit och gör det typ NU ?! :]

har föresten köpt en ny tv idag, LG 42tums på expert. sjukt sjukt stor på vår lilla tvbänk. ser jättedumt ut men ska iofs köpa en ny och låg tvbänk väldigt snart.
men känns väldigt bra med en ny och stor tv. jämförde precis vår gamla 22tums tv med den nya och det är ganska så stor skillnad.

nej, nu ska vi titta på film men glöm förbövelen inte bort att hjälpa mig med msn ;]





morr



vaknade för ett litet tag sen och skulle sätta igång tv:en, men den har bestämt sig för att inte funka idag. jag orkar inte en till söndrig tv. tror vi har haft 5 st sen jag och oscars flyttade ihop. jag är så sjukt nära på att ringa mina föräldrar och fråga om dom vill lägga ut till en ny tv. men känns så himla fel. men jag orkar seriöst inte låna ännu en tv av någon.
blir så arg!

föresten, igår blev det en ganska soft dag. jag och oscar låg framför tv och kollade på film, hade laddat ner den nya med will smith  - seven pounds -  och den var så sjukt bra, jag bev helt rörd utav den. ni borde gå och se den på bio, tror den hade premiär igår.
efter filmen fixade jag mig lite och sen körde jag hem till johanna där vi tog det lugnt. kollade på en massa recept på matklubben.se, jag bara längtar efter att få laga en riktigt god middag och sedan få äta den. men det är fyra veckor kvar till dess ;]
körde hem lite innan tolv och när jag kom hem satte vi igång en film till  - spiderman 3 -  men såg iofs inte hela, var ganska sleden.


ikväll blir det iaf 25års fest i landskrona hos sötnosen maria :] sen vet man aldrig om man drar ut i landskrona senare på kvällen!



nej, nu ska jag ringa mina föräldrar och disskuterat tv.





fredag kl 11:52



ryggen är fortfarande kass, men det är lite lite bättre. klarar mig själv nu iaf..
sen går min diet superbra, 3 kg nu och det blir jag helt pepp av. bryr mig inte så mycket om mat längre, jag satt och luktade på oscars pirog igår men blev inte sugen på den. jag blir nöjd och till och med mätt av doften. ja, det låter konstigt men så är det :]

annars idag vet jag inte vad som händer, kanske umgås med johanna, kanske umgås med soffan och oscar. vi får helt enkelt se var jag hamnar!



smärta



sitter fortfarnade och har riktigt ont i min rygg, oscar måste dra eller putta på mig om jag ska upp ur soffan. känner mig som en jävla pensionär. bara jag rör mig så hugger det till i hela ryggen, fattar inte vad det är..

aja, har iaf sett på narnia 2 två, den var lika bra som 1:an. har ni inte sett filmerna innan så borde ni verkligen göra det!
och nu sitter jag här och är så sjukt kissinödig, man blir det efter allt vatten man dricker. kissar var tioende minut, det är inte jättetrevligt måste jag säga.

nej, ska gå och kissa nu, whaaa!



blir helt..



..horny i byxan av denna texten:

Let me take you down
I really wanna take you down
And show you what I'm about
Can I take you now?
Your body body oh
Your body body up and down
So don't stop girl get it
Quit playing wit it
Can't wait no more
I wanna take you down
I really wanna take you down
Take you down, yeah.


texten är från chris brown - take you down (såklart)



så jag bjuder på en porrig dans med låten i bakgrunden, titta och njut ;]







en krock och ryggsmärta!



sov ju hos johanna inatt, det var väldigt mysigt. men hon tallade inte på mig, så jag blev en aning besviken.
somna ganska sent då en nötta ringde mitt i natten och skulle berätta att han skulle käka nudlar ;]
så klockan 7 kör jag och johanna vars en bil till helsingborg i det hemska snöovädret. jag kör bakom johanna hela tiden, så kommer vi till en kurva där det var riktigt halt. och johanna kasar rakt in i ett räcke. bilen såg inte så jättefin ut efter det men jag är sjukt glad att hon inte körde in i den mötande bilen. mitt hjärtebarn  ♥

annars idag har de inte hänt så mycket roligheter. jo, vi laddade ner narnia 1 och kollade på den. den var snuskigt bra!
sen efter filmen skulle jag diska, mitt i allt ihop så känns det som någon knäcker min rygg på mitten. var tvungen att sätta mig ner på golvet men inte fan kändes det bättre. gick och lade mig i sängen ist, oscar masserade min rygg med hästlinement, det blev inte bättre  -såklart!
kunde inte ens lyfta mitt huvud, var typ helt förlamad. men nu har det gått över lite grann, men gör fortfarnade asont.
hoppas verkligen det blir bättre imorn, hade ju tänkt att umgås med johanna då :]

men kan jag inte gå normalt får någon hämta mig och min rullstol!

ska lösa korsord nu, c ya!




broccoli & kiwi



"johanna & katta"
sitter fortfarande hemma hos henne, har iofs inte suttit här hela kvällen. har kört skåne runt typ. ganska trevligt faktiskt.
just nu sitter jag och camar med min kära sambo, han blir helt till sig ;]

ska faktiskt dela säng med johanna inatt, vi får se väl se vad som händer då. hon lär antagligen talla på mig men jag är van.

nej ska cama vidare nu!



kött & fLäsk

 "L:et ska vara stort", sa johanna.

sitter hemma hos henne nu, i hennes nya lägenhet i mörarp. superfin lägenhet.
så vi sitter här i vardagsrummet och lånar en grannes trådlösa internet och pimplar vatten. gottgott.

är faktiskt ganska hungrig idag och väldigt sugen på mat, men icke. ska inte äta igen förän om 5 veckor.

nej dags att avsluta innan internet försvinner!



take a walk on the wild side..



..lätt översatt till dalhem.
det var superskönt att vara ute och gå, kul att ha trevligt sällskap av ewelina också. tycker vi är duktiga som verkligen gör detta, vi tar tag i våra liv :]

nej, nu ska jag mysa med min sjuka sambo. han är tydligen förkyld och kelsjuk och det betyder att jag är helnöjd!




yesyes



ska snart byta om till varmare kläder och köra och hämta upp ewelina på knutan. ska gå en runda på dalhem och sen hem till henne och kolla på top model, man får ju inte missa det liksom.
får se hur det kommer gå för mig med körandet,  för det första så har oscar parkerat bilen i en backe och jag kan verkligen inte starta i en backe. för det andra så hatar jag köra nere i stan, för mycket trafik.

nej, dags att ta på sig mössa och vantar och köra och hämta ewelina!



sjuklingarna



för ett litet tag sen kom oscar hem från jobb, han känner sig krasslig. det betyder att jag har smittat honom med min underbara förkyldning.
så nu ligger vi nerbäddade under täcket här i soffan och kollar på vm i alpint på tv:n. faktiskt ganska mysigt :]

ska mysa vidare nu!







planer



sitter och pratar med freddan (min lilla älskling) på msn, vi har planer på att öppna ett café, jag har länge velat öppna något eget, så varför inte göra det med favoritfreddan? :]
hade faktiskt varit riktigt roligt om vi gjort det, jag är på, jätte-på!

idag är det föresten andra dagen på min diet, det går faktiskt bra. hoppas så det känns verkligen som att jag kommer klara detta!






(jag & favoritfreddan)



fortfarande



är fortfarande förkyld, men är iofs på bättringsväg. tar bara så otroligt lång tid innan man blir frisk. jag får helt enkelt fortsätta med att snorta nässpray ett tag till.

har föresten druckit alla mina shakes nu, har faktiskt inte varit så jobbigt ÄN. jag är såklart hungrig, har varit det hela dagen men inte så jag mått dåligt. dricker ju vatten hela tiden och det betyder att jag kissar hela tiden. trevlig information, eller hur? ;]

ikväll ska jag köra till mina föräldrar och hämta en våg och efter det ska jag och ewelina ut och gå en runda. skönt med en kvällspromenad.
jag och ewelina letar yogapass som börjar vid 20.00 tiden, om någon vet så får ni gärna säga till!

nej, ska hoppa in i duschen nu!
TJAO!




helgen



i fredags var jag och johanna barnvakt åt sötnosen moa. så vi åkte till väla en sväng, där det lunchades och shoppades.
när man var hemma från väla, var det bara att börja fixa lite här hemma eftersom det skulle komma lite folk. men inte kom det några, det vara bara johanna som inte dissade.
vår lilla förfest var ganska lame, likaså utgången.

man trodde att lördagen skulle bli bättre, boese skulle ha lite party och sen utgång i landskrona. en liten förfest blev det men utgången var lame. inget folk ute, helt stendött.

igår var vi och kollade på bilar, provkörde nya golfen. underbar. hade gärna bytat ut oplen mot den!
sen körde vi hem till oscars mamma där det bjöds på stek (min stek), potatis, brunsås och gelé. perfekt sista måltids-middag.
när vi kom hem gick vi inom babben och köpte cola, popcorn och m&m:s. och satan vad jag krängde. man får ju passa på liksom ;]

så idag har jag börjat med min diet. satte klockan på 8, så jag kunde gå upp och dricka min shake. började med banansmak, smakade inte så illa egentligen. men min hjärna inbillade sig att det var äckligt så jag klöktes några gånger  - trevligt va?

andra måltiden gick bättre, shake med vaniljsmak. den var faktiskt riktigt god.


annars går det ganska bra, har inte fått panik än iaf. visst jag är lite hungrig men dricker mig mätt på vatten. ska ju faktiskt dricka 3 liter om dagen.

jag längtar verkligen till den dagen man märker resultat, hoppas den dagen kommer snart.


ska diska och lite sånt nu!