glow in the dark


känner mig någerlunda redo för att skriva om vad som har hänt den sista tiden.
i söndags gjorde jag och oscar slut, det var ett gemensamt beslut då vi har känt att känslorna svalnat.
men jag kom snabbt på att jag fortfarande hade/har känslor kvar för honom och jag vill såklart att allt ska bli bra igen.

just nu bor vi fortfarande tillsammans, vi tar det lugnt, sen får vi se. vi har ändå vart tillsammans länge och det är inget man bara kastar bort. men hur det än blir så vet jag att vi alltid kommer vara så otroligt bra vänner.

det är väldigt komplicerat just nu, men jag mår ändå bra.

jag vet att jag har vart väldigt konstig en tid, har alltså inte vart som jag var när oscar och jag träffades och därför förstår jag att känslorna svalnat. men jag vet vad jag gjort för fel och jag ska göra allt för att visa att jag inte är sån egentligen.

ska flytta hem till mina föräldrar snart, då blir vi verkligen testade. då får man riktigt tid på sig för att tänka och det behöver verkligen vi.


ikväll ska vi iaf på dejt, äta ute och sen bowla. kommer bli superroligt!


det finns hopp för oss!



det gör ont!

I wanna make up right now
I wanna make up right now
Wish we never broke up right now 
we need to link up right now
 

så känner jag hela tiden
vill att allt ska bli bra igen

jag älskar verkligen dig!



finns inga ord, bara tårar!


jag är knäckt, helt knäckt!
somnar gråtandes, vaknar gråtandes..

det är tufft nu!

kommer jag klara detta?

uppesittarkväll!

igår var jag och hämtade mitt körkort, skitful är jag på bilden. ser ut som om jag sett ett spöke. hoppas jag inte ser ut så i verkligheten, då är det illa - gorilla med hockeyfrilla.

igår kväll kom louise till mig, så körde vi en runda och "fikade" på bk, sen hamnade vi hemma hos henke där det blev en uppesittarkväll, verkligen en uppesittarkväll. kom hem imorse efter sex. men hade verkligen superkul.

när jag kom hem sov jag i drygt en timme och vaknade och mådde riktigt dåligt. magsjuk. tacktack. det behövde ju jag. jag som skulle jobba idag men det fick jag skita i.. hatar att vara hemma från jobb.
vid nio somnade jag om sen vaknade jag lite innan två.  riktigt skönt med sömn. mår till och med bättre nu.

ikväll blir det nog en softisch-kväll, ewelina kommer förhoppningsvis hit och delar en middag och några drinkar med mig ;)


nej nu ska jag nog äta frukost och lösa korsord!


då var det klart!

har färgat håret nu och det blev faktiskt bra för att vara en så billig färg. men ska försöka gå till en frisör efter löning och få det färgat på riktigt.














kändes bra att vara ego ett litet tag ;)



whiskey lullaby


jag som bara skulle vara invirad i mitt duntäcke idag men nejnej inte fick jag vara hemma. det blev lunch med ewe och emmy  - superkul.
det var skönt att få komma ut lite, man känner sig som en lodis om man bara sitter hemma.

fast hade nog mått bättre psykiskt att vara hemma med tanke på att ewe och emmy mobbade min utväxt ;P
men ikväll så ska jag färga håret, fick en färg av ewe. den hade kostat 19 kr, så jag är rädd!

men nu ska utväxten bort, på återseende!



 

(emmy & ewe)


hottest songs


Brad Paisley ft. Alison Krauss - whiskey lullaby

Lifehouse - everything

Lifehouse - broken

Lifehouse - from where you are

Jordan Sparks - one step at a time

Ryan Cabrera - say

Stone Sour - through the glass

Biffy Clyro - machines

Takida - reason to cry









ont i halsen


sitter i soffan nu med myskläder, croissant på ena sidan och en kopp te med honung på andra sidan och så tittar jag "kejsarens nya skola" på toon disney  - låter inte det mysigt?

efter frukosten ska jag slänga in en film i dvd:n och vira in mig i mitt duntäcke och sen somnar jag förhoppningsvis på soffan. för idag känner jag för att göra absolut inget.


synes!

dead and gone

igår var det ju inventering på jobb och det gick väl ganska bra, förutom att jag och mats fick räkna om en lockation med småprylar. inte så jättekul. men jag skyller på scannern, den var kass.
började inventeringen 6.45 och slutade 21.15, så jag var lagom trött.

idag är det jobb som står på schemat, tror jag börjar kl 15. skönt med sovmorgon. var trots allt uppe till halv tre inatt så jag behövde sova länge. jag tackar henke för mig uppesittarkväll, du ska veta att du är en riktigt bra vän  - verkligen en jättebra vän!


nej, nu ska jag kolla på oprah-show där dagens gäst är en blå man, jajjemen!



godmorgon!


idag är det inventering som står på schemat, börjar kl 7 och slutar förhoppningsvis kl  21. kommer typ vara dödare än dödast.
känner mig ganska pigg ändå, fast det är nog för att jag tog en kall dusch.

nej, nu ska jag borsta håret och det kommer göra ont för jag använde inte balsam..


.

idag har jag varit ute och kört lite, körde till louise och hälsade på svante. sen körde vi hem till oscars mamma som bjöd på middag  - gott gott.

körningen går väl bra, är fortfarande lite osäker men det tränar jag bort genom att köra mycket. ska köra själv imorgon. kommer nog inte gå så bra. håll er hemma!

gud vad det känns bra att vara hemma hos oscar igen, har verkligen saknat honom. verkligen saknat honom jättemycket!




(lilla jag)



i´m back


igårkväll kom jag hem från kalmar och jag måste säga att det är blandade känslor. saknar verkligen folket som jobbar där  - underbara människor. man har lärt känna riktigt roliga människor och hoppas verkligen man kommer träffa dom igen.


torsdagen den 2 oktober var den stressigaste dagen i mitt liv, hade ju min uppkörning halv två. och ja, såklart klarade jag uppkörningen  - bra där!
men direkt efter uppkörningen körde vi snabbt tillbaka till körskolan för att prata med marie, sen stressade jag och johanna till hyllinge där vi skulle möta gita och erika. sen bar det av till kalmar.

resten av dagarna var det typ bara jobb, jobb och jobb.

men i onsdags tog jag och johanna en halvdag för att shoppa i kalmar-city, hittade inte så mycket men det jag hittade var bra, riktigt bra. köpte ett par jeans, en assnygg kofta, rött nagellack och lite smink.

i fredags blev det lite fest efter jobb, jag, johanna, maria, per och patrik åkte ner till stan och satte oss på harrys och tod några drinkar. sen blev vi uttråkade och körde till öland, första gången jag varit där nu. sen körde vi tillbaka till hotellet där vi softade på marias rum. det var najs.

i lördagskväll blev det middag och fotboll nere i stan med bauhausfolk. skitkul! kvällen innehöll lite alkohol, skitsnack om konstiga smålänningar och en modeshow. det var en bra kväll.

tiden i kalmar har varit underbar men det känns skönt att vara hemma nu. har verkligen saknat skåneland.

    

    



jajjemen!


godmorgon!


jaha då var det dags, äntligen har denna dagen kommit, denna dagen som jag fasat för. men det kommer nog gå bra, eller? aaah, blir knäpp!
nej, nu ska jag inte tänka mer på det!


kan berätta för er att jag inte kommer blogga på ett tag nu, drar till kalmar kl 15 idag och kommer hem igen den 12:e.
kommer vara helt slutkörd men vad gör man inte för pengarna..

nej nu ska jag duscha och fixa innan jag lämnar helsingborg!


vi synes!


p,s. glöm inte att gratta mig imorgon, fyller ju 21 ;)






ont i magen


nu är det så sjukt nära, så nära att jag får ont i magen när jag tänker på det. snartsnartsnart!

igår var jag ju med johanna, vi gick ner på stan en sväng. shoppade lite, ja jag vet att jag inte skulle shoppa något men jag var bara tvungen, det blev inte så mycket. blev  bara en vit tischa (ord lånat av johääna), ett svart linne och ett superfint armband.
när johanna åkt hem kom louise till mig, känner mig lagom poppis! vi satt typ hemma hos mig och var uttråkade så vi körde ett varv i stan och spelade arabmusik på högsta volymen!
sen körde vi hem till henkan och snackade skit och han slog på mig  - alltid lika våldsam!


idag händer det inte så mycket, ska ha en körlektion lite innan tre idag sen blir det mest mys med oscar. sen ses vi inte förrän den 12:e oktober. kommer sakna honom jättemycket. så ikväll blir det verkligen mege-mega-megamys  ♥

imorgon bär det av till kalmar för att jobba satan i det i 10 dagar, kommer inte ens vara hemma på min födelsedag som är nu på fredag, buhuu!


nej nu ska jag fixa till mig lite!

bye  ♥