klickklick


Godkväll!
Tänkte visa er vad jag klickade hem från H&M i morse.
Och ja, Ewelina  - jag tog det på faktura denna gången ;]




M.J


God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen och jag gillar inte det riktigt. Börjar ju inte jobba förän klockan 13.10, så det hade varit skönt att sova någon timme till.

Igårkväll var jag, Oscar, Johanna & Marcus på bio, vi kollade på "This is it" - Michael Jacksons film (dokumentär). Den var faktiskt bra, helt klart ett måste att se.
Jag kan faktiskt inte förstå att M.J är borta och ändå har det gått en tid nu. Enda sen jag var liten har jag älskat hans musik och jag kommer alltid att göra det. Jag ville ju till och med gifta mig med honom när jag var mindre, synd det inte blev så.



bränd & svarthårig


Godkväll bloggen!
Är precis hemkommen från en riktigt trevlig kväll hos Ewelina. Idag har jag och Ewe umgåtts hela dagen, jag hämtade upp henne efter jag jobbat. Vi gick en runda på stan, lunchade och sen gick vi och solade. Har bränt mig lite nu men det är så värt det för snart är man brun :]
Efter solningen körde vi hem till Ewe där vi färgade mitt hår och så fixade Kinga mina ögonbryn, under tiden hon gjorde det så körde Oscar och Ewe och hämtade upp Robin och handlade mat. Så blev det att vi käka Mcdonalds och en massa snack om djur & stjärntecken.

Har verkligen haft en underbar spontan myskväll :]



Kom hem..



Oscar, se till att komma hem från ditt dumma möte nu. Jag saknar dig!


C.B

Alltså, denna Chris Brown, denna mannen. Så snygg, sexig & asbra. Som ett troget fan jag faktiskt är så hoppas jag på en konsert snart igen.



vilken hetnos ;]


Paket


Har haft ett paket från H&M liggandes på Kalles Godis i ett par veckor och nu har jag äntligen varit och hämtat det. Det var två kjolar. Jag funderar på om jag ska ha denna på julfesten med jobb. Vad tycker ni?


Vad blir det för mat?


Är precis hemkommen från jobb, har som vanligt jobbat 9-12 och nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska laga för mat. Tror det blir fläskfilégryta. Efter middagen hade jag planerat att somna på soffan, är trött alltid.


Acne


 


Jag bara rådiggar dessa outfits som kommer från Acne.


Smellykät


Godkväll!
Har precis käkat kvällsmat, varma mackor med skinka, ananas, lök, vitlök & ost. Luktar bara vitlök nu, lukat alltså väldigt mycket. Tyckte faktiskt att vitlöken var för stark och ändå älskar jag vitlök.

Idag har jag jobbat, 9-12. Efter det blev det stan med Ewelina. Vi kollade i lite butiker, jag köpte en kjol gratis på H&M, den kostade 50 riksdaler och det hade jag i bonuscheck. Så det blev billigt :]
Efter shoppingen gick vi och solade och nu ska jag verkligen försöka att sola 2-3 gånger i veckan. Hatar att vara likblek. En annan fördel med att sola är att mina fräknar syns och det älskar jag.

Ska nog gå och borsta mina tänder nu, så jag blir av med lukten.

cravings




Såg byxorna hemma hos Ewelina idag och jag tyckte dom var ursnygga, men vill nog inte klicka hem dom för än jag har provat dom. Så nu är det upp till henne om hon vill låta mig prova dom eller inte ;]
Byxorna och koftorna kommer såklart från H&M.

Kroniskt trött


Ja, det är jag typ alltid. Somnar sent på kvällarna, har öppning på det och när jag är ledig så vaknar jag tidigt på morgonen. Jag behöver sol så man kan få lite energi. Ikväll ska jag somna tidigt har jag planerat, typ efter "Sveriges fulaste hem".

Var hemma hos Ewelina en snabbis innan, kikade i H&Ms vårkatalog, så mycket fint där fanns som man bara ville beställa hem. Vet inte om jag vågar beställa något, känns som man kommer vara fattig snart..

Canada Goose


Godmorgon!
Har äntligen hittat den perfekta vinterjackan, en Canada Goose -Trillium Parkas. Kostar 5000kr på internet och jag hoppas det är samma pris i butik, det får gärna vara billigare i butik också ;]
Men jag har ett problem, färg? Vilken färg ska jag ha? Jag väljer mellan svart eller sand. Tycker nästan sand är lite snyggare, eller?



 


Sen?


Alltså, jag hittade precis Måns Zelmerlöws blogg och jag visste inte ens att han hade någon blogg. Hur har jag kunnat missa det?! Jag som avgudar denna härliga Måns. Aae, illa Katta, ILLA!
Men nu har jag iaf länkat mah Månsi här på min blogg så jag inte ska glömma bort honom ;]




                                                                Jag dör på denna man ;]


Frapino


Godkväll!
Är precis hemkommen från en tur på stan med Ewelina och vet ni vad? Jag köpte inte en enda sak med mig hem, inte en enda. Ewelina brukar vara bra på att få mig att köpa massa kläder men inte idag, ingen av oss var så pepp på att shoppa kändes det som. Vi spenderade våra pengar på vars en varm macka på Ebbas, sen slank det ner vars en chokladfrapino på Espresso house. MUMS!

Nu sitter jag hemma i mitt myshem och tittar på när Oscar spelar tvspel, jag längtar mest till att klockan ska bli åtta så man kan titta på Idol. Idag är det ju rock-tema och det kommer Oscar digga tror jag.

Tack för en trevlig tur på stan Ewelina :]


  
Två gamla bilder på mig och Ewelina


Browniebrownie


 



Så, då var man klar med städningen och här ni lite bilder på reservgardinerna och vår nya matta.
Måste snart köpa en riktig systemkamera, bilderna visar inte så mysigt det faktiskt är här.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för Ewelina :]


Reservgardiner


Tjenamoss bloggen!
Pausar just nu från min städdag, iofs städar jag alltid när jag är ledig från jobb. Fattar inte hur vi kan stöka ner det så mycket här hemma?
Har iaf gjort det väldigt fint här hemma, har satt upp mina reservgardiner och det blev väldigt mysigt. Min plan med gardiner är att dom ska hänga från tak till golv och så att dom täcker väggen vid fönstret.
Ni ska få se bild på reservgardinerna senare idag.

Efter städningen så skulle jag träffa Ewelina, men har inte pratat med henne idag. Jag hoppas verkligen att vi kommer ses idag :]

Nej, dags att lägga kläder på rätt plats!

Godmorgon


Tidig morgon idag också, men det är faktiskt min sista öppning för denna veckan och det gillas. Efter denna korta arbetsdag så bär det av till mina föräldrar där det bjuds på ärtsoppa och pannkakor, ja jag äter ärtsoppa!
Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt :]


Oversize




Är inne i en "slaffsig" period där jag gillar taighta byxor och oversizade tröjor, jag bara älskar det. Så nu är jag ute efter en rödrutig oversizeskjorta. Vet att Gina Tricot hade innan men dom är nog slut nu?
Skjortan ovan är från H&M Herr och funderar på att köpa en från just herravdelningen för då får man den mer "slaffsig" som jag vill ha den :]
Jeansen är också från H&M och jag har dom hemma, dom och mina Converse används flitigt.

H&M




Denna outfiten hade gärna fått bosätta sig i min garderob :]
Allt kommer från H&M.


Ont i skallen


Godkväll!
Har så fruktansvärt ont i huvet idag, känns verkligen som om huvet ska explodera. Synd att jag inte kan ta tabletter för det bara, för det hade suttit fint med en panodil nu.

För att glömma huvudvärken ska jag kolla på lite kläder :]

Grannfejden


Sitter just nu och tittar på Grannfejden, det är ju den nya säsongen som har börjat. Alltså jag förstår mig inte på folk, hur vuxna människor kan uppföra sig som dom gör. Undra om dom skäms när dom ser detta idag?

Aja, ska mysa vidare med Oscar nu!



Måndag!


Då var det måndag igen och min helg har varit helbra.
I fredags hade vi fredagsmys hos Oscars mamma med glass och Idol. Det är alltid lika mysigt att vara ute på landet.
I lördags så jobbade jag 8.45 - 15.40, på kvällen övertalde Johanna mig att följa med henne på fest i Bjuv. Festen där var väl helt ok men vid 23-tiden drog vi in till stan och skakade rumpan på Tivoli. Tivoli är alltid ett bra avslut på en partykväll :]
Igår jobbade jag 13.10 - 18.25 och efter jobb blev det mys med Oscar framför en bra film.

Idag är jag ledig och just nu tittar jag på Top Model Canada och jag hoppas verkligen att Lindsay vinner.
Tänkte jag skulle städa efter tv-tittandet, har en hel hög med kläder som ska in i garderoben. Funderar på att köra till Ikea ikväll och köpa en byrå, för mina kläder får verkligen inte plats i garderoben.



schleden


Tjo i loen!
Så trött jag är efter denna arbetsdag, håller verkligen på att somna men ska försöka att hålla mig vaken så jag kan diska lite.

Oscar är föresten på väg hem nu, i am längting :]



ensam inatt


Inatt kommer jag att få sova ensam, känns så jävla tråkigt. Jag hatar verkligen att sova utan Oscar, man känner sig liksom trygg i hans famn. Ikväll får jag istället krama om Björn, vår bruna päls.

Föresten, såg ni Idol ikväll? Hur bra var inte Rabhi liksom? Han sjöng dessutom min absoluta favoritlåt av Michael Jackson.




lyssna & njut



shopaholic

Tjenna!
Efter jobb idag så körde jag in om Väla och shoppade loss, det blev en massa smink på Kicks och två tröjor på H&M. Känner mig lite fattig men det var det värt!

Snart ska jag och Oscar köra till Landskrona för att käka på Subway (älskar deras mat), sen ska vi vidare till Svalöv för att hämta lite saker till Oscars lilla racintripp imorgon. Efter det blir det fredagsmys hos Oscars mamma.



Törstig


Oh, ikväll har jag och Oscar det så himla mysigt. Vi har typ gosat i soffan hela dagen, det är ju det bästa man kan göra.
Just nu tittar vi på ett spännande avsnitt av Criminal minds, men kände att jag ville blogga av mig lite.

Som ni kanske har sett så har jag en ny design på bloggen, det är en gratis design jag laddat ner. Denna ska jag ha till min "beställda" design är klar. Tröttnade gandka snabbt på min mörka jag hade innan, nu vill jag ha en lite ljusare design.

Menmen, nu ska jag ta ett glas isvatten och titta vidare på Criminal minds.



Oscar ♥



pearls for girls






Hittade dessa gulliga armbanden från pearls for girls på Blingit, gillar den romantiska stilen dom har. Just nu har jag fått dille på armband, speciellt då romantiska armband. Man ska gärna ha mer än ett armband på sig och man ska inte vara rädd för att blanda olika färger, våga våga :]



Sunshine


Godmorgon!
Idag är jag ledig och då ska jag nog baka, jag ska vara en riktig bullkärring idag ;] Sen ska jag ta och göra lite smycken också.

Måste berätta en sak. Igår fick jag en present av Oscar, skidor och pjäxor som är från 80-90-talet, skitcoola är dom! Jag kommer vara coolast i backen i vinter. I januari åker vi ett gäng till Idre och åker skidor, men innan dess ska jag och Oscar bosätta oss på Vallåsen så jag kan lära mig att åka skidor, jag ska bli ett proffs.
Lägger upp en bild senare idag på min present.




smyckensmyckensmycken


Här kommer lite fler smycken jag har gjort.



vinge & uggla




halsband & armand i ett, om man vill.


halsband




Ingen lust!


Har verkligen ingen lust till att diska. Funderar starkt på att köpa en minidiskmaskin. Tänk att bara ställa in disken i maskinen, vänta på att det är klart och sen bara ställa in den rena disken. Enkelt ska det vara!

Tycker att min man ska komma hem från jobb nu, vill till Panduro och handla lite pärlor och tillbehör till mina smycken jag ska göra.
Gjorde faktiskt ett halsband och två armband till igår av lite gamla smycken jag hade liggandes.
Vill göra fler fina smycken idag, har typ hundra idéer!




Tidig morgon


Godmorgon!
Ja idag blev det en tidig morgon, det var jobb som ringde och väckte mig lite efter 7 och frågade om jag kunde jobba, men tyvärr så blev det alldeles för struligt med skjuts osv. Men när jag pratade med min chef i telefonen så sa han att jag fått en tjänst fram till nyår ungefär. Så det känns väldigt bra när man har någon månad säker :]

Men nu ska jag ner och tvätta, JIPPI!



Har fått dille..


..på att göra egna smycken, har iofs bara gjort två armband och det blev faktiskt bra för att vara första gången.
Ska åka till Panduro imorgon och köpa mer roligheter, har ni några förslag till vad man kan göra för något så säg till :]






min två första egentillverkade armband



Saknar dig!


Trodde aldrig att jag skulle kunna sakna en person så mycket som jag gör nu. Det finns en person som jag tänker på varje dag, hela tiden. Det finns så mycket jag hade velat säga till dig, hade bara velat krama dig och glömma allt som har hänt.
Vill träffa dig varje dag igen, vill dela säng med dig igen, vill göra alla knäppa saker vi gjorde.
Kan inte allt bli som förr?

Du kommer alltid att vara min bästa vän, jag kommer alltid att vara din bästa vän och jag kommer alltid att finnas där för dig.
Jag vet att vi kommer träffas igen, någon gång. Allt kommer bli som förr!

Älskar dig J ♥




Spontan fylla? Ja, tack!


Godkväll!
Sitter just nu hemma hos Johanna och spontandricker. Dissade först henne när hon frågade om utgång tidigare idag men blev så sjukt sugen nu ikväll. Så nu sitter jag här på golvet och tänkte öppna en cider och sen blir det förhoppningsvis utgång!

Skål på er!

 





Orka-mallorca


Då har man dammtorkat och dammsugit i vardagsrummet och det tog verkligen på krafterna. Kände att jag blev väldigt trött nu när jag satte mig ner.
Ska snart lämna soffan och ta tag i disken, har ett helt berg som väntar på mig. Toppen!

Innan disken ska jag ta och smaska i mig en apelsin :]



Fredag


Godmorgon!

Skönt att vakna av att solen skiner, känns som om det blir en härlig höstdag idag. Och det bästa sättet att spendera en sån dag är ju att vara ute i det fina vädret men det ska inte jag vara. Jag ska städa, diska och slänga en massa skit som blivit över sen vi la golvet. Låter väl kul?

Ja, som jag skrev så har vi lagt golv här hemma. I hallen har vi lagt ett mörkt golv från Ikea. Vi började själva i onsdags, men igår kom en arbetskollega hit och la hälften av golvet (tack mattias) och på kvällen la vi det sista. Är så himla nöjd med resultatet :] Nu ska det bara inhandlas en ny vit byrå och en svart&vit tavla, sen är hallen perfekt.


 
 
 





Världens bästa födelsedag!


Vill tacka alla som kom på min födelsedagsfest. Det betydde verkligen jättemycket, ni gjorde min födelsedag till den bästa. Och tack för alla fina presenter!
Hade verkligen så himla roligt, hoppas ni också hade det?
Allt var verkligen perfekt, saknade bara en viss person igår, Marthina. Men hoppas vi kan ta igen det så fort du är hemma igen?


 
 
 
 
♥ ♥ ♥





Partyparty


Godkväller!

Då var man sminkad och partyoutfiten är på, nu sitter man mest och väntar in folket för sen blir det in i dimman!
Ha en underbar lördag, för det ska jag ha!




Happy b-day!


Godmorning!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Kattas födelsedag :]
Blev väckt av en sjungande Oscar kl 7. Fick en jättefin present av honom, precis det jag har önskat mig. Presentkort på Ikea. Så nu har han gjort min dag.

Älskar dig min underbara sambo