CYKEL PÅ ÄLG


vilken dag jag har haft idag. lite innan elva kom johanna till mig, vi gick ner på stan en sväng och glottade i butikerna. sen körde vi till hässleholm för att hämta johannas kompis som fastnat på stationen. stackarn, måste vara hemskt att sitta i hässleholm..

men iaf, när vi kör ut från helsingborg så ville vi raca med någon, så till slut hittar vi en kille i en volvo som var sugen på race. och han var verkligen med på det, han gav oss till och med försprång vid en avfart  - shyrre!
när vi kommer till perstorp blir vi båda så sjukt kissiga men hittar inte ett enda ställe att stanna på, men sen kommer vi till tyringe och stannar på hemköp, men så kostar toaletten två kr och vi hade bara 1,50kr. så vi går ut i bilen igen och då hittar johanna en 1krona, så vi springer in på hemköp igen och går in på toan men då är där någon som bajsat på toasittsen. härliga människor det finns alltså.

men vi kör vidare mot hässleholm, dubbelt så kissiga. hämtar upp sanne, men hittar inte ut från denna satans staden, får till slut hjälp av pidde. hittar mcdonalds och lånar deras toa. sen bar det av hemåt.

denna road trip med johanna har varit riktigt rolig. har fått reda på saker om johanna som jag aldrig visste, hon är rädd för älgar. speciellt älgar på cykel eller cykel på älg.


nu ikväll har det varit ganska lugnt, har lagat mat, diskat, gjort våfflor och fått så sjukt ont i huvudet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback